Småpoteter er tilgjengelig hele året, og det er fint for de er perfekt som basis for en mettende potetsalat. Når nypotetene kommer, blir det selvsagt enda mer stas.
Dagens rett
![Med denne potetsalaten til middag får du brukt opp det du har i kjøleskapet Med denne potetsalaten til middag får du brukt opp det du har i kjøleskapet](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2023/6/11/4a44967fb5083c45ef7e71ff9cb242e7/jpg/aperitif/article_details_medium/potetsalaten%20med%20bacon%20og%20egg%20.jpg)
Foto: (Istock)
Med denne potetsalaten til middag får du brukt opp det du har i kjøleskapet
Dagens potetsalat inneholder nok vesentlig mer enn kun poteter. Like fullt er den lettlaget og mettende, og derfor noe du gjerne må servere utover sommeren.
20 Mai 2024 - 00:00
Potetsalat som middag
![Potetsalat som middag](https://www.aperitif.no/storage/image/core_files/2023/6/11/4a44967fb5083c45ef7e71ff9cb242e7/jpg/aperitif/news_recipe_large/potetsalaten%20med%20bacon%20og%20egg%20.jpg)
Fremgangsmåte
- Kok småpotetene "al dente" eller bruk kalde kokte poteter. Del dem i to.
- Bland poteter, urter, sprøstekt løk og linser i en bolle.
- Bacon eller spekeskinke skjæres i biter og stekes sprø før de drysses over i salatbollen.
- De smilende eggene deles i to og legges pent over.
- Pisk ingrediensene til dressingen godt sammen og hell over salaten.
- Dryss over valnøtter og server.
Se alt det gode du kan bruke potetsalat til
Drikke som passer til denne oppskriften
-
86 POENG
-
86 POENG
-
86 POENG
-
85 POENG
-
85 POENG
-
84 POENG
-
83 POENG
Forsiden akkurat nå