Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.
Provencalsk rekerisotto
Antall porsjoner
2
Ingredienser
4
dl
1
stk
1
stk
0.5
stk
200
g
kokte fiskerester, i biter
Saus
2
dl
0.5
ts
1
ts
0.5
ts
1
ss
1
ts
3
ss
Fremgangsmåte
Kok og avkjøl risen.
Bland i paprika, eple, rødløk og soltørkede tomater. Topp med fisk, rensede reker og urter/gressløk.
Bland sammen alle ingrediensene, gjerne i en foodprosessor til sausen og smak til med krydder. Ha sausen over rekerisottoen eller server ved siden av.
Sendt inn av TINE Kjøkken
Foto: Olha_Afanasieva
Drikke som passer til denne oppskriften
Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.
Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.
Her
kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn
her
.

Skriv
Dagens
og send til
2004
, og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du
Dagens stop
og sender til
2004
.