Dagens rett

Provencalsk rekerisotto

Fisk og reker danner basis i dagens forslag til en enkel middagsrett. Men her er også frukt og grønnsaker samt deilig ris. Topp det hele med en flott saus og du kan nyte et nydelig måltid.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Provencalsk rekerisotto

Fremgangsmåte

Kok og avkjøl risen.

Bland i paprika, eple, rødløk og soltørkede tomater. Topp med fisk, rensede reker og urter/gressløk.

Bland sammen alle ingrediensene, gjerne i en foodprosessor til sausen og smak til med krydder. Ha sausen over rekerisottoen eller server ved siden av.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Let etter dine nye favorittoppskrifter blant de flere tusen oppskrifter du finner hos Apéritif.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Dagens rett på MMS
Skriv Dagens og send til 2004 , og du mottar Dagens rett fra mandag til fredag. Tjenesten koster 5 kroner pr oppskrift.
Vil du stoppe tjenesten, skriver du Dagens stop og sender til 2004 .

Forsiden akkurat nå

Til toppen