Spaghetti carbonara

Spaghetti og pasta er god sommermat. Med et nærmest ubegrenset antall variasjonsmuligheter er et bare å mikse sammen det du måtte ha i huset. I dag er det imidlertid bacon som sammen med en flott chardonnay fra Australia setter standard for smaksbildet.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Spaghetti carbonara

Fremgangsmåte

Kok pastaen etter anvisning på pakken.

Skjær baconet i små biter. Skrell og grovhakk løken. Brun baconet og la løken surre med til den er blank og mør. Visp sammen eggeplommer og fløte.

Sil kokevannet fra spaghettien. Ha den tilbake i kjelen sammen med bacon og løk. Rør raskt i egg/fløteblandingen. Smak retten til med pepper og eventuelt litt salt.

Server pastaen med finrevet ost på og gjerne en grønn salat.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Flere pastaretter

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Dette får du på Københavns nyeste Michelin-stjernerestaurant

Den amerikanske kokken Nick Curtin og hans danske kone Camilla Hansen står bak det som trolig er Københavns best bevarte kulinariske hemmelighet. Ikke bare på grunn av det lett eksotiske ved beliggenheten, men først og fremst på grunn av deres måte å tenke helhetlig, spesielt når det kommer til det de bruker på kjøkkenet. Les hele saken

Til toppen