Dagens rett

Tomatomelett med gresk salat

La tomat danne basis for dagens rett. Bland inn revet squash og deilig parmesan og server retten sammen med en gresk salat du også får oppskriften på. Hvitvin er naturlig følge, og valget er en frisk og syrerik vinho verde fra Portugal.

Under oppskriften finner du en link hvor du gratis kan registrere deg for daglig mottak av Dagens rett på e-post.

Tomatomelett

Fremgangsmåte

Riv squash, strø på 1 ts salt for å trekke ut fuktighet. Etter 5-10 minutter klemmes vannet ut.

Tomatskiver legges i bunnen av en godt smurt springform (26 cm).

Pisk eggene, ha i mel, løk, hvitløk, parmesan og revet squash. Smak til med salt og pepper. Helles over tomatene.

Stekes i ovnen ved 220 grader C til den er gylden, ca. 30 minutter.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Gresk bondesalat

Fremgangsmåte

Fordel alt i en stor, vid salatbolle. Bland olje, eddik, salt og pepper og hell dressingen over salaten. Server med varmt brød.

Sendt inn av

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Her finner du flere småretter og omelettoppskrifter

Apéritifs salatbar

Andre relaterte artikler:

Min Kokebok
Visste du at du nå kan legge alle dine gode oppskrifter ut på nettet? I Apéritifs nye tjeneste; Min Kokebok kan du opprette din egen profil der du samler alle de gode oppskriftene du har liggende i skap og skuffer hjemme. Har du tilgang på nett, ja da har du tilgang til dine oppskrifter - 24 timer i døgnet - uansett hvor du befinner deg.

Her kan du registrere deg som bruker av Min Kokebok.
Har du allerede registrert deg, kan du logge deg inn her .

Forsiden akkurat nå

Til toppen