Benytt sjansen nå til å lage noe nytt og spennende med blomkål

Oppskrifter med blomkål

(rudisill)

Kjøttretter med blomkål som tilbehør

 

Blomkål er perfekt som tilbehør til eller som ingrediens i en rekke deilige kjøttretter.

Andre kjøttretter med blomkål

Spareribs med blomkålsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

1.6 kg
forkokt spareribs
1 dl
grillsaus
Blomkålsalat
1 ts

Fremgangsmåte

Grill forkokt spareribs i 10 – 15 minutter, snu ofte. Pensle med en grillsaus under grilltiden.

Spareribs som ikke er forkokt, dampes i ca 1,5 time før grilling.

Mariner den i grillsaus natten over, for å trekke smak.

Blomkålsalat:
Skyll blomkål og del den i små, fine buketter.

Lag en dressing av de øvrige ingrediensene, og vend inn de rå blomkålbukettene.

Et annet ekte amerikansk tilbehør er coleslaw (kålsalat) og en skikkelig bbq-saus   til spareribsen.

Lyst til å lage en annen rett med spareribs?

Gode råd og tips om grilling finner du her

Her finner du veldig mange deilige grillretter

Se våre oppskrifter på saus til grillmaten

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Bli medlem av Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig

Få dagens rett som nyhetsbrev

 

Sendt inn av

Foto: Matprat/Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen