Benytt sjansen nå til å lage noe nytt og spennende med blomkål

Oppskrifter med blomkål

(rudisill)

Kjøttretter med blomkål som tilbehør

 

Blomkål er perfekt som tilbehør til eller som ingrediens i en rekke deilige kjøttretter.

Andre kjøttretter med blomkål

Spareribs med blomkålsalat

Antall porsjoner

4

Tilberedningstid

30 minutter

Ingredienser

1.6 kg
forkokt spareribs
1 dl
grillsaus
Blomkålsalat
1 ts

Fremgangsmåte

Grill forkokt spareribs i 10 – 15 minutter, snu ofte. Pensle med en grillsaus under grilltiden.

Spareribs som ikke er forkokt, dampes i ca 1,5 time før grilling.

Mariner den i grillsaus natten over, for å trekke smak.

Blomkålsalat:
Skyll blomkål og del den i små, fine buketter.

Lag en dressing av de øvrige ingrediensene, og vend inn de rå blomkålbukettene.

Et annet ekte amerikansk tilbehør er coleslaw (kålsalat) og en skikkelig bbq-saus   til spareribsen.

Lyst til å lage en annen rett med spareribs?

Flere deilige grilloppskrifter finner du her

Her får du vært så praktiske kokketips

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne.

Få dagens rett som nyhetsbrev 

 

Sendt inn av

Foto: Astrid Hals

Vurder oppskriften

/5 etter anmeldelser
Din vurdering:

Legg i min kokebok

Gå til min kokebok »

Kommende kurs

Forsiden akkurat nå

Til toppen