Blomkål er perfekt som tilbehør til eller som ingrediens i en rekke deilige kjøttretter.
Spareribs med blomkålsalat
Antall porsjoner
Tilberedningstid
Ingredienser
Fremgangsmåte
Grill forkokt spareribs i 10 – 15 minutter, snu ofte. Pensle med en grillsaus under grilltiden.
Spareribs som ikke er forkokt, dampes i ca 1,5 time før grilling.
Mariner den i grillsaus natten over, for å trekke smak.
Lag en dressing av de øvrige ingrediensene, og vend inn de rå blomkålbukettene.
Et annet ekte amerikansk tilbehør er coleslaw (kålsalat) og en skikkelig bbq-saus til spareribsen.
Lyst til å lage en annen rett med spareribs?
Gode råd og tips om grilling finner du her
Her finner du veldig mange deilige grillretter
Se våre oppskrifter på saus til grillmaten
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat- og vinklubb og oppnå store fordeler samtidig
Sendt inn av Matprat.no
Foto: Matprat/Astrid Hals
Drikke som passer til denne oppskriften
-
88 Poeng
Nøgne Ø Tiger Tripel
Norge
Volum: 0.500 Pris: 59,90 Bestillingsutvalget -
88 Poeng
Wagner-Stempel Porphyr Siefersheim Riesling 2017
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 266,00 Bestillingsutvalget -
87 Poeng
Dom. André Brunel Côtes du Rhône Cuvée Sommelongue 2019
Frankrike
Volum: 0.750 Pris: 174,90 Basisutvalget -
88 Poeng
Hexamer Schlossböckelheimer Porphyr Riesling 2019
Tyskland
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Basisutvalget -
82 Poeng
Dom. Bousquet Malbec 2019
Argentina
Volum: 0.750 Pris: 130,00 Bestillingsutvalget -
84 Poeng
Casamatta Rosso 2019
Italia
Volum: 0.750 Pris: 148,10 Basisutvalget -
85 Poeng
Bousquet Gaia Malbec 2019
Argentina
Volum: 0.750 Pris: 159,90 Basisutvalget