Det er ikke mye som skal til for å lage en søndags- eller festmiddag med personlig preg. Som i så mange andre oppskrifter, er det sausen som gjør susen. Selv om du ikke har egenplukket sopp for hånden, blir denne sausen himmelsk med kjøpesopp.
Se alt det andre du kan lage med sopp du har plukket selv
Her bestilller du dagens rett som e-post - det er selvfølgelig gratis.
Kyllingfilet med kål og kremet soppsaus

Fremgangsmåte
- Begynn med å koke potetene til potetmosen.
- Stek kylingfiletene 3-4 minutter på hver side og krydre med salt og pepper. La dem hvile mens du lager ferdig potetmosen, tilsett eggeplommer til slutt.
- Del kålen og kok den noen få minutter i lettsaltet vann. Hell fra kokevannet og spar litt til sausen.
- Sausen:
- Stek sopp og løk i litt smør. Bland inn fløte samt kokevannet og smak til med salt og pepper.
- Del kyllingen opp i skiver og server med hjemmelagte potetmos, nykål og sausen ved siden av.
Tips: I en travel hverdag kan du også bruke potetmos fra pose.
Drikke som passer til denne oppskriften
-
90 POENG
-
FrankrikeVolum: 0.75 l Pris: 289.90 kr Basisutvalget89 POENG
-
88 POENG
-
88 POENG
-
TysklandVolum: 0.75 l Pris: 184.60 kr Bestillingsutvalget87 POENG
Mandelpotetmos med timian
