ingredienser

Oppskrifter som inneholder Hvetemel

Oppskriftstype

Ingredienser

  • 30 minutter

    Kladdkaka er en populær svensk klassiker og betyr rett og slett en klissete (sjokolade)kake. På engelsk heter kaken Mud cake.

  • 5 minutter

    Denne focacciaen kan toppes med veldig mange forskjellige ingredienser, fra tomater som her til løkskiver, grønnkål, oliven, pølsebiter eller baconstrimler. Den er perfekte følget til en suppe.

  • 45 minutter

    Sprø flarn med kardemomme er knasende herlige småkaker. De passer dessuten perfekt som ekstra "krønsj" til frossen yoghurt og vaniljeis. Her har du en ordentlig festoppskrift på flarn med kardemomme og sitrussalat.

  • 20 minutter

    En rask og klassisk svensk matrett som med enkelthet lages utendørs på primusen.

  • 45 minutter

    Restemat er perfekt til pai. Har du rester etter kalkunmiddagen, er en pai tingen. Her får du brukt opp både rester av kalkun og tilbehør. Bedre enn festmiddagen smaker det nesten og.

  • 45 minutter

    I denne oppskriften spares det ikke på noe. Om du ikke vil ha likør i kremen kan du heller servere den ved siden av.

  • 30 minutter

    Tykke, søte vafler med fritert kylling er den perfekte kombinasjonen av salt og søtt. Ikke tenk på kaloriene - dette er syndig god middag.

  • 40 minutter

    Denne kaken er det ikke så mye som skal til for å sette preg, for her er det så mye annet godt som bidrar som blant annet tyttebær.

  • 1 time 20 minutter

    Banan- og pekankake er en lekker langpannekake som metter mange. Den passer ypperlig i bursdager, og faller i smak hos både barn og voksne.

  • 50 minutter

  • 40 minutter

    Gi eplekaken et ekstra smakstilskudd. Det gjør du ved å bruke kokos. Garantert en kake du vil bake mange flere ganger.

  • 3 timer

    Det er mye enklere enn du tror å bake croissanter. Følg oppskriften vår, og vi kan garantere at du kommer til å gjenta baksten.

  • 45 minutter

    Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.

  • 40 minutter

    En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.

Forsiden akkurat nå

Matprisen 2025: Årets kjøkken er Mortens Kro

Mortens Kro på Gjelleråsen utenfor Oslo har som motto «der maten er go’» - det overbeviste juryen i Matprisen 2025.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering
+
Tester

Test av beaujolais nouveau 2025: Årets nye vin smaker nok best to uker etter lansering

Hvis du har planlagt å smake på den allerede på slippdagen som er 20. november, ikke server den for kald. 2025 er en årgang med tanniner og en viss robusthet.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer
+
Godbiter i pollisten

Slike chenin blancer tar alle matmessige utfordringer

Savennières er en av vinverdenens skjulte perler som også lagrer veldig godt.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser
+
Ukens vin

Gresk hvitvin er i vinden – til topp priser

Og disse utgavene fungerer like godt hjemme en høstkveld som i Hellas om sommeren.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Lær mer om rødvin
Matkurs og vinkurs
Vinsmaking i Oslo

Lær mer om rødvin

Vil du lære mer om rødvin? Ta med deg en venn eller kom alene og få en god innføring og 8 viner i glasset. Kurset passer for alle uansett forkunnskap.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Rekordmange oster i årets VM

Det ble ingen norsk ost i teten av de i alt 5244 påmeldte fra 46 land i årets VM som fant sted i Bern.

Les hele saken