Casarecce med kveite og aubergine

Casarecce med kveite og aubergine

Fremgangsmåte

Forvarm ovnen på 200°C.

Tilbered kveita i en ildfast form med litt olje, presset hvitløk og rosmarin. La fisken stå i ovnen i 5 minutter. Smak til med salt og pepper.

Skjær auberginen i skiver og stek den i 10 minutter på middels varme. Bruk gjerne oljen som ligger igjen etter steking av fisken. Skjær kveita i biter og legg den i pannen sammen med oregano. Smak eventuelt til med salt og pepper.

Kok opp 4 liter vann, tilsett 2 ss salt og Casarecce. Når det har kokt i 12 minutter, hell av vannet og bland pastaen med sausen. Spe gjerne med en skvett av kokevannet til pastaen, for å gjøre sausen litt smidigere.

Tips:
• Er det vanskelig å få tak i kveite? Bruk torsk eller hyse/kolje isteden
• Ønsker du en mer markant smak, tilsett timian i sausen
• For en mer fargesterk rett, kan du anvende zucchini i steden for auberginer og tilberede på samme måte
• Litt fløte i sausen gjør den mer kremet. Tilsett 1-2 dl matfløte, før kveita legges i stekepannen

Sendt inn av Barilla

Vær den første til å vurdere denne oppskriten.
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen