Kylling Cordon Bleu
Foto: Lisa Westgaard

Kylling Cordon Bleu

Fremgangsmåte

Bank filetene litt ut. Legg først ost, så skinke og ost igjen på to av filetene. Legg de andre to over. Visp egget lett sammen. Vend kyllingstykkene først i egg og deretter i strøkavring tilsatt salt og pepper. La kjøttet hvile noen minutter før det stekes.

Skjær grønnsakene i tynne strimler, omtrent som fyrstikker. Bruk gjerne en ostehøvel som hjelpemiddel. Fres grønnsakene i smør.

Stek kjøttet i 5-6 minutter på hver side i en stekepanne på forholdsvis svak varme. Kok pannen ut med litt buljong og bruk det som sjy til kjøttet. Kokte poteter ved siden av smaker alltid godt.

Sendt inn av Matprat.no

5
5/5 etter 15 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen