Pasta med broccolisaus
Foto: Anders Martinsen

Pasta med broccolisaus

Pasta er manges favoritt. Ikke behøver du bruke kjøtt for at det skal bli godt heller. Det er denne oppskriften er godt bevis på når du legger til broccolisaus.

Fremgangsmåte

Kok pasta etter anvisning på pakken.

Rens og skyll brokkolien. Skjær av den grove stilken og del brokkolien opp i små buketter.

Gi den et raskt oppkok og kok den godt i 3 minutter i godt saltet vann.

Saus:
Klipp de soltørkede tomatene i mindre biter. Skrell og finhakk løken.

Varm smør i en panne og stek løken blank. Tilsett crème fraîche og pesto og soltørkede tomater.

La det småkoke i ca. 5 minutter under omrøring. Tilsett paprikapulver og salvie og smak til med salt og pepper.

Server pastaen med saus, brokkolibuketter og noen ekstra biter med soltørkede tomater.

Flere grønnsaksretter

Flere deilige pastaretter

Alt du trenger å vite om pasta finner du her

Lag din egen personlige kokebok enten ved å legge denne oppskriften direkte inn fra aperitif.nos oppskrifter eller komponere dine egne

Få dagens rett som nyhetsbrev 

Her får du svært så praktiske kokketips

 

Sendt inn av Opplysningskontoret for frukt og grønt

5
5/5 etter 28 anmeldelser
Din vurdering:

Forsiden akkurat nå

Til toppen