-
Kok opp vann, tilsett salt og kok farfalle etter anvisning på pakken.
-
Spyl farfalle med kaldt vann og la den renne av.
-
Del avocado i to og ta ut steinen, skjær fruktkjøttet i biter og drypp det med sitronsaft.
-
Kutt selleristilkene i tynne skiver.
-
Del tomater i båter, kutt chili i tynne skiver.
-
Rør sammen majones, yoghurt og fløte, smak til med salt, pepper og kajennepepper
-
Bland den avrente farfallen med maiskorn, tomater, chili, avocado og selleri.
-
Hell dressingen over og pynt med friske urter.
-
Server med godt brød
Tips:
Denne salaten passer godt sammen med fisk, kjøtt eller spekemat.
Se våre andre oppskrifter på pastasalat
Her får du svært så praktiske kokketips
Her kan du søke i over 20 000 oppskrifter
Bli abonnent på Apéritifs Mat & vinklubb og oppnå store fordeler samtidig