Disse bollene er det veldig mange som er glad i, særlig i den yngre garde. Enkelt å lage og hjemmelaget smaker alltid best.
Disse bollene er det veldig mange som er glad i, særlig i den yngre garde. Enkelt å lage og hjemmelaget smaker alltid best.
I Tyskland kalles de for Berliner Pfannkuchen. Du lager de selvfølgelig selv. Vi lover at de smaker mye bedre enn de du får kjøpt på supern.
Så deilig kan pannekaker smake når du legger på epler i lønnesirup med pekannøtter.
Saftige og smakfulle pestosnurrer er helt perfekte i nistepakken, til suppen eller på koldtbordet.
Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.
Bak lekre små rundstykker av byggmel, hvetemel, valmuefrø og sesamfrø. Følger du oppskriften får du en bakst som ligner på en blomst. Server de gjerne til lunsj.
Focaccia er svært populært. Her får du en oppskrift som gir brødet ekstra mye smak takket være spennende ingredienser.
Denne oppskriften på pannekaker vil du garantert bli glad i. Den gir en rett som alle vil like. Prøv gjerne salt fyll i pannekakene slik som ost og skinke.
De tradisjonsrike rosa Reims-kjeksene er perfekt å servere til champagne eller å brukes i kake/dessertoppskrifter.
Crêpes eller pannekaker er fint å ha på lur til koldtbord, lunsj eller kveldskos. Alt kan forberedes i god tid, bare vent med gratineringen.
Du kan kjøpe en halvstekt ciabatta eller du kan bake ciabattaene selv. Du fyller den med BLT-ingredienser - bacon, lettuce, tomato - og litt til.
Ciabatta er brød som opprinnelig kommer fra Italia og har blitt veldig populært verden over. Fyll det med et godt kjøttpålegg, og du har et kjapt måltid, eventuelt noe ekstra godt i matpakka!
Disse hasselnøttpannekakene med eggedosis og sitronfyll kommer du til å elske. Det gjør de som får gleden av å spise de sammen med deg også.
Ciabatta er godt med pålegg til lunch og fint å ha med på piknik. Varier fyllet med oliven, soltørkede tomater, ost, nøtter eller krydder.
Du kan unne deg piroger til kveldskos, Enkelt å ha med seg på tur, og som nistemat. Du kan like gjerne bruke reinsdyrskav, lammeskav eller helt vanlig kjøttdeig.
Piroger er russernes svar på pizza eller samosa. De kan fylles med det meste. I denne oppskriften er det lettlaget kjøttfyll. Har du ikke tid å vente på at deigen heves, kan du bruke ferdigdeig fra butikken. Det blir ikke helt det samme, men fyllet gjør susen.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.