Saup er væsken som blir igjen etter kinning av smør. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak på vaflene.
Saup er væsken som blir igjen etter kinning av smør. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak på vaflene.
Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.
Safranboller er en luciaklassiker, som her får en vri med godt pistasjfyll. De smaker derfor godt også på andre dager enn den 13. desember.
Det er fyllet av smør, kokos og brunt sukker som får disse safranbollene til å skinne ekstra. Kanskje du må bake ekstra stor porsjon?
Det er ingen grunn til å vente helt til den 13. desember med å ha safran i gjærdeigen. Disse safranbollene med fyll av hvit sjokolade er sublime.
Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.
Disse rosa mini-pannekakene med rødbeter passer perfekt å servere til helgefrokost eller i bursdag. Rødbetepannekakene kommer alle til å like
Rosa snurrer vekker glede både under bakingen og når du spiser dem.
Ræsprisk minner sterkt om röstipoteter på norsk vis og er en delikat måte å få brukt opp potene sine på
Bak et brød helt uten gjær. Du bruker surdeig, rug og spelt og andre gode ingredienser og får et godt grovt brød. Her er oppskriften.
Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.
Lag en skikkelig morsom påskekurv som du kan sette på frokostbordet. Bare følg oppskriften så blir den også deilig.
Brukes som salt kjeks til ost eller rett å slett bare som snacks.
Vi får ikke nok av kanelboller - når du lager dem som et brytebrød - rekker deigen til flere.
Prinsessekake er en uimotståelig bollekake med deilig tykk vaniljekrem og som her toppet med sommerens friske bær.
Denne focacciaen kan toppes med veldig mange forskjellige ingredienser, fra tomater som her til løkskiver, grønnkål, oliven, pølsebiter eller baconstrimler. Den er perfekte følget til en suppe.