Piroger er nam nam. De er sprø på utsiden og luftige og saftige inni. Du kan gjerne legg noen i fryseren.
Piroger er nam nam. De er sprø på utsiden og luftige og saftige inni. Du kan gjerne legg noen i fryseren.
Piroger er russernes svar på pizza eller samosa. De kan fylles med det meste. I denne oppskriften er det lettlaget kjøttfyll. Har du ikke tid å vente på at deigen heves, kan du bruke ferdigdeig fra butikken. Det blir ikke helt det samme, men fyllet gjør susen.
Piroger er deilige. Sprø på utsiden og luftige og saftige inni. I denne oppskriften med kjøtt, løk og sopp. Legg gjerne noen i fryseren.
I Russland lager de mange varianter av pirog. Denne oppskriften har vi brukt fisk. Du kan bruke den til kveldskos eller som turmat.
Pinnebrød er enkel og god turmat som kan stekes både på grillen eller over bålet. Her er en deilig variant med chorizopølse og basilikum.
Saftige og smakfulle pestosnurrer er helt perfekte i nistepakken, til suppen eller på koldtbordet.
Bagels er perfekt lunsjmat eller til matpakken. Her får du mange forslag til hvordan du kan fylle dem eller lage varianter som eksempel med hvitløk.
Julens saftigste og mest krydrede lengde. Sett fram og la gjestene bryte av stykker selv. Farlig god!
Dette brytebrødet er perfekt som en snack ved siden av spekeskinke eller som tilbehør til en grønnsakssuppe.
Paratha er et mykere og fyldigere brød enn chapati, men det tar tid å bake, så planlegg måltidet i god tid.
Lunsjvarianten av pannekaker som kommer til å få grønnsakene i både deg selv og barna.
Denne retten passer til både voksne og barn, i tillegg er den lett for barna å være med på å lage.
Lag en helt spesiell bløtkake der utgangspunktet er pannekaker med masse deilig i tillegg.
Her får du en oppskrift på pannekaker, og forslag til fyll som du kan variere som du vil. Søtt fyll eller salt fyll, med skalldyr- eller soppstuing, etter smak og behag.
Pannekaker kan godt bli en vegetarrett som her med deilig soppstuing.
En pannekake kan sjelden bli friskere enn dette. Stappfull av urter og salt fra røkt kolje gjør dette til en vårlig delikat variant av pannekaken
Ikke rosinen i pølsa, men rosinen i pannekaka. Når du lager pannekaker med rømme blir de litt syrligere og her er et supert eksempel med både rosin og ost
Her er det ingenting å lure på. En tidløs klassiker på frokostbordet som varmer ganen din. De er heldigvis like deilige å lage som kveldsmat
pannekaker er alltid en hit, men det går virkelig rett inn i margen når man slenger på lønnesirup
Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.
Sunn tilnærming til pannekaken slår alltid an på lørdagslunsjen