pannekaker er alltid en hit, men det går virkelig rett inn i margen når man slenger på lønnesirup
pannekaker er alltid en hit, men det går virkelig rett inn i margen når man slenger på lønnesirup
Sunn tilnærming til pannekaken slår alltid an på lørdagslunsjen
Genialt enkelt, raskt å lage og svært velsmakende både for store og små.
Pannekaker blir ordentlig middag når du fyller dem opp med masse bacon og epler.
Så deilig kan pannekaker smake når du legger på epler i lønnesirup med pekannøtter.
Med rask eplekompott og sitronkrem er denne pannekakedesserten gjennomførbar også midt i uka. Om pannekaker og krem høres mektig ut, vil du bli overrasket over hvor frisk denne desserten er.
Med denne gode oppskriften på pannekaker blir du populær hos både liten og stor. Denne grunnoppskrift på pannekakerøre gir et herlig resultat. Pynt med syltetøy, sukker, bacon, brunost eller som her med jordbær.
Med havre og banan i røra får du deilige sunne pannekaker med søt smak helt uten sukker.
Stort enkle går det ikke an å lage en deilig rett til hele familien eller bare til deg. Legg på det du har lyst på. Forslag finner du i oppskriften.
Pannekaker er ikke bare barnemat, men også et godt og ikke minst raskt alternativ til middag når du velger salt fyll. Denne oppskriften er veldig rask å få til.
Denne pannekaken kan stekes hel eller porsjonsvis, med flesk eller bacon. Server med salat og eventuelt kokte poteter til.
Noen mener det er litt syndig med mye ost, andre at det bare er godt og på sin plass, som her. Perfekt når du vil kose deg ekstra
Har du brødrester til overs? Da kan du lage disse godbitene som egner seg ypperlig som tilbehør til suppe, salat eller en god pastarett.
Bak et olivenbrød som smaker perfekt som følge til mange retter. I dette brødet har vi tilsatt soltørkede tomater og krydderurter. Det gir en helt spesiell smak.
Et deilig sconesbrød du kan servere til de fleste retter og som har nøttesmaken med seg. Følg den enkle oppskriften.
Nordlandslefse kalles både Vestlandslefse og Hardangerlefse og har mye til felles med Mørlefse. De er tykke, er laget med surmelk og hjortetakksalt og skal ikke bløtes.
Opprinnelsen til denne kaken er nær sagt selvsagt amerikansk. Mye av alt er typisk for kakene som faller i smak der. Denne utgaven er søt