Brød og bakverk

oppskrifter.webp
  • 1 time 15 minutter

    Piroger er deilige. Sprø på utsiden og luftige og saftige inni. I denne oppskriften med kjøtt, løk og sopp. Legg gjerne noen i fryseren.

  • 1 time 10 minutter

    Piroger er godt. Sprø på utsiden og luftige og saftige inni. De er derfor perfekt mat til lunsj eller når det haster med å få noe i magen.

  • 45 minutter

    Disse havreflettene kan spises slik som de er eller du kan dele dem i to og spise dem med pålegg, eksempel til matpakka eller som nistemat til turen.

  • 30 minutter

    Med squash og fetaost lager du fetapannekaker som er en vegetarrett. Her er den enkle oppskriften du kommer til å benytte mange ganger.

  • 3 timer 30 minutter

    Har du bakt brød i en krukke før? Det må du prøve med denne oppskriften som gir deg rosmarinbrød.

  • 5 minutter

    Dette er oppskriften barna kommer til å sette pris på. Boller og pølser i en rett. Hva kan de ønske seg mer?

  • 40 minutter

    Vafler er manges favoritt til kaffekosen. Her har du en oppskrift som gir både luftige og deilige munnfuller.

  • 1 time

    Skoleboller eller skolebrød er enkelt å lage selv. Dessuten smaker de mye bedre enn de i butikken. Bare spør de yngre i familien.

  • 45 minutter

    Denne varianten av vannbakkels er veldig enkelt å tilberede. Du har klar 15 stykker Eclairs før du vet ordet av det.

  • 1 time 30 minutter

    Deilige kanelsnurrer som både barn og voksne vil elske.

  • 25 minutter

    Denne oppskriften på pannekaker vil du garantert bli glad i. Den gir en rett som alle vil like. Prøv gjerne salt fyll i pannekakene slik som ost og skinke.

  • 1 time

    Denne retten passer til både voksne og barn, i tillegg er den lett for barna å være med på å lage.

  • 2 timer

    Hvem har ikke smakt det deilige mørke brødet som våre naboer i sør baker. Ikke noen i veien for at du kan bake det her hjemme. Her er den enkle oppskriften

  • 1 time 30 minutter

    Lag en spiselig adventskrans! Ordet advent kommer fra latinske Adventus og betyr ankomst. Skikken med å tenne et lys de fire siste søndagene før julaften spores helt tilbake til 1800-tallet.

  • 50 minutter

    Dette er brødet er raskt å bake for det skal ikke heve. Du skal nemlig bruke bakepulver. Du skal ha I solsikkefrø. Kesam i deigen gjør brødet ekstra saftig og godt.

  • 40 minutter

    Bak en fletteloff med ost. Alt du trenger av ingredienser finner du i oppskriften som er veldig enkel og som gir det loff du garantert kommer til å bake flere ganger.

  • 1 time 15 minutter

    Du må prøve grove pannekaker med friske bær og gjerne blåbær. Alle liker pannekaker enten som lunsj eller middag.

  • 30 minutter

    Sveler lager du enkelt hjemme. De smaker aller best nystekt, men kan også varmes dagen etter.

  • 30 minutter

    Scones med havregryn smaker fortreffelig. De lager du enkelt selv. Etter 15 minutter i ovnen er de klare. Her oppskriften.

  • 2 timer 20 minutter

    Dette er oppskriften på en kringle som virkelig smaker fest. Følg oppskriften og alle som smaker kommer i feststemning.

  • 30 minutter

    Her får du en oppskrift med vafler med epler i røra. Med iskrem og bær til blir det den reneste festdesserten.

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig
Dagens rett
Sitronmarinert kyllingfilet med vårgrønnsaker og saltkokte poteter

Gjør kyllingmiddagen ekstra frisk og vårlig

Denne oppskriften på sitronmarinert kylling passer både når du har liten eller god tid. Sitron er en effektiv smaksforsterker.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken