Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige tortillas, men de du lager selv på 15 minutter smaker mye bedre.
Du kan selvfølgelig kjøpe ferdige tortillas, men de du lager selv på 15 minutter smaker mye bedre.
Franske boller med sjokoladefyll, eller briocher, er gjærbakst med mye egg. Putt litt mørk eller hvit sjokolade i midten og du får deilig, søt bolle som alle liker.
Prøv denne varianten av vafler. Litt grovere enn det du kanskje er vant til, men du verden så gode. Også med pålegg på.
Stek et dekorativt vaffeltårn som er enkelt å lage og garantert vil imponere på 17. maifrokosten. Stek røde og blå vafler og pynt med vaniljekesam.
Havrevafler med kesam og friske bær er noe alle vil glede seg til både til frokost og som dessert.
Saup er væsken som blir igjen etter kinning av smør. Derav navnet kjernemelk. Den syrlige saupen setter ekstra god smak på vaflene.
Har du forsøkt potetvafler? Enkelt å lage og ferdig på en halv time. Spises med søtt eller salt pålegg.
Klart du skal bake disse bollene. De er både veldig gode og en god tradisjon.
Dette er svenskenes vri på fastelavnsboller som absolutt bør prøves.
Selvfølgelig skal du bake fastelavnsboller, og det med innbakt fyll av mandler og vaniljekrem.
Denne oppskriften kommer fra Nord-India hvor den kalles Lahsun Paratha. Der er brødbaking nesten er en kunstform og brødslagene nesten utallige.
Brød med gulrot og poteter blir saftig og godt. Husk å kna deigen godt og la den få god tid til å heve seg.
Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. De er attpå til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.
Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.
Rundstykker med valnøtter setter en ekstra spiss på måltidet. Du kan selvfølgelig bruke de som nistemat også. Her er den veldig enkle oppskirften.
Variasjonene er uendelige, baksten er anvendelig til det meste, Her med rosiner. Scones noe av det raskeste du kan bake.
Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter. De er kjempefine å fryse.
I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.
Skoleboller eller skolebrød er enkelt å lage selv. Dessuten smaker de mye bedre enn de i butikken. Bare spør de yngre i familien.