Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. De er attpå til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.
Gulrotrundstykker passer fint i matpakken eller som turmat. De er attpå til også sunne ved siden av de smaker fortreffelig.
Server noe som virkelig overrasker ved siden av forretten eller hovedretten. Kuvertbrød som er røde. Her er den enkle oppskriften.
Rundstykker med valnøtter setter en ekstra spiss på måltidet. Du kan selvfølgelig bruke de som nistemat også. Her er den veldig enkle oppskirften.
Variasjonene er uendelige, baksten er anvendelig til det meste, Her med rosiner. Scones noe av det raskeste du kan bake.
Spis muffinsene nystekte som et lite måltid eller som tilbehør til supper og gryteretter. De er kjempefine å fryse.
I denne oppskriften på eltefrie rundstykker bruker du tørre brødrester som en av ingrediensene. Perfekt for å redusere matsvinn.
Skoleboller eller skolebrød er enkelt å lage selv. Dessuten smaker de mye bedre enn de i butikken. Bare spør de yngre i familien.
Slik lager du de typisk tyske kringlene. De kan også formes som rundstykker som anbefales på ethvert frokostbord, også utenfor oktoberfestsesongen.
Med havre og banan i røra får du deilige sunne pannekaker med søt smak helt uten sukker.
Focaccia passer til alt, enten som tilbehør til en pastarett, til grilling eller ved siden av en god salat.
Disse pannekakene kan du ha til frokost, lunsj og middag.Så deilig smaker de. Server med lønnesirup og syltetøy.Salt pålegg kan du også bruke.
Vann og mel er utgangspunktet for å lage en surdeig. Framgangsmåten som beskrives her er profesjonell og krever god tid og gode råvarer.
Bak et olivenbrød som smaker perfekt som følge til mange retter. I dette brødet har vi tilsatt soltørkede tomater og krydderurter. Det gir en helt spesiell smak.
Bak et grovt superbrød som alle vil like enten til matpakken eller som følge til hovedretten på middagsbordet.
Bakerlandslagets havrebrød er det perfekte matpakkebrødet. Det er holdbart, smaker like godt flere dager på rad og er perfekt til å putte i fryseren og ta opp igjen.
Bak et brød helt uten gjær. Du bruker surdeig, rug og spelt og andre gode ingredienser og får et godt grovt brød. Her er oppskriften.
Prøv denne oppskriftene med Focaccia og du er på god vei til å bli en bedre baker som alle som smaker vil anerkjenne.
Denne focacciaen kan toppes med veldig mange forskjellige ingredienser, fra tomater som her til løkskiver, grønnkål, oliven, pølsebiter eller baconstrimler. Den er perfekte følget til en suppe.