Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Bak det skumle utseendet skjuler det seg en saftig muffins som både små og store vil sette pris på.
Sorbet som dessert eller for å kjøle deg ned er enkelt å lage selv. Med blåbær i blir den riktig så smakfull.
Du må prøve disse deilige fløtebollene med tilsvarende deilige bringebær. Oppskriften serveres deg av Lise Finckenhagen
Iskrem og grillet frukt er alltid en suksess. Denne varianten med romsaus er ikke noe unntak.
Dette er en vri på en gammel klassiker som er en enkel måte å lage iskrem på, omtrent som en semifreddo på italiensk.
Brunostrester er gull verdt, ikke bare i viltsausen, men også i dessertsausen. Prøv med vaniljeiskrem med brunostsaus, valnøtter og banan. Du vil elske det.
Sitronsorbet er noe av det friskeste du kan servere til dessert om sommeren. Den egner seg veldig godt sammen med friske bær, kremdesserter og sjokoladekake.
Trifle er en dessert med opphav i England. Den består av kakebunn, vaniljekrem, pisket krem og frukt eller bær. Her har du oppskriften.
Hvem kan vel tenke seg rips servert uten vaniljesaus eller eggekrem? Eller hva med skolebrød uten? Uansett hva du kaller sausen, her er oppskriften.
Sjokolademousse er slett ikke så vanskelig å lage som mange tror. Men for et perfekt resultat er det en del ting på passe på. Vi forteller deg hva.
Når du lager ekte eggekrem, får du fløyelsmyk og fyldig smak. Den passer veldig godt til frisk frukt og bær.
Alle elsker iskrem som avslutning på måltidet. Men dert smaker alltid litt ekstra med hjemmelaget. Og har du ikke iskremmaskin, er parfait tingen hindring.
Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten. Saftig, søt, og smakfull. Her er oppskriften.
Disse energibarene gir deg en umiddelbar herlig energiboost. I tillegg er de raske og enkle å lage.
Denne lette og ikke overdrevent søte desserten heter Farófias i Portugal og serveres tradisjonelt når det er karneval, og på nyttårsaften.
I denne oppskriften brukes varme for å lage en mer stabil og seig marengs. Perfekt for litt større kokosmakroner.
Med denne oppskriften får du brukt syltetøyet du har i kjøleskapet - hjemmelaget eller fra butikken.