Alle elsker iskrem som avslutning på måltidet. Men dert smaker alltid litt ekstra med hjemmelaget. Og har du ikke iskremmaskin, er parfait tingen hindring.
Alle elsker iskrem som avslutning på måltidet. Men dert smaker alltid litt ekstra med hjemmelaget. Og har du ikke iskremmaskin, er parfait tingen hindring.
Slik får gammelt brød nytt liv med Arme riddere. Enkel dessert og veldig godt.
Sjokoladefondant i appelsinskall er den perfekte turdesserten. Saftig, søt, og smakfull. Her er oppskriften.
Disse energibarene gir deg en umiddelbar herlig energiboost. I tillegg er de raske og enkle å lage.
Denne lette og ikke overdrevent søte desserten heter Farófias i Portugal og serveres tradisjonelt når det er karneval, og på nyttårsaften.
I denne oppskriften brukes varme for å lage en mer stabil og seig marengs. Perfekt for litt større kokosmakroner.
Med denne oppskriften får du brukt syltetøyet du har i kjøleskapet - hjemmelaget eller fra butikken.
En slik dessert er det få som kan motstå. Når du legger til sausen er det garantert enda færre.
Lag en skikkelig festdessert med vingelé, skogsbær og mandelkaker. Garantert en suksess hos alle du har rundt bordet.
Denne oppskriften på sjokolademousse er enkel. Følg den og du blir garantert en helt. Tips: Moussen kan godt lages 1-2 dager før bruk.
Dette er en enkel kake å lage og bør få sin plass blant de tradisjonelle syv slagene vi tradisjonelt baker til jul.
Problemer med å finne på hva du skal gi til noen i julegave? Her er løsningen. Bak disse deilige kakene med en liten snert av cognac. Pass på at du og dine ikke spiser opp alle selv.
Mandelflarn er herlige, knasende julekaker med mandler. Server de gjerne ved siden av en iskremdessert. Her er den enkle oppskriften.
Med både ricotta og mascarpone blir den kaken fyldig, og mektig nok, men ikke for søt. Her er oppskriften som du sikkert kommer til å bruke flere ganger-
Disse munnfullene er vanedannende - sørg for å ha dem på lur til neste gang noen stikker innom for en kopp kaffe.
Sabayonne eller fransk eggedosis er en klassisk dessertsaus. Den passer godt til oppskåren frisk frukt som i denne oppskriften.