En spennede eplekake du bør prøve.
Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.
Gi napoleonskaken en litt annen smak med eple- og kirsbærsyltetøy.
Denne kaken er manges favoritt. Her får du en oppskrift med blåbær. Det løfter kaken til nye høyder.
En kakeservering for de helt spesielle anledninger. Du kan fint nøye deg med deler av den.
En mektig god og kremet mørk sjokoladekake som du kommer til å bake mange ganger.
Hva er bedre til kaffen enn mørk nugat? Du behøver slettes ikke kjøpe den. Du lager dens selvfølgelig selv med denne oppskriften.
Du kan neppe servere noe bedre til kaffen enn myk mørk nugat. Du lager den selv med denne oppskriften.
En munnfull av denne kokoskaken gjør at du tar en ny med en gang. Med blåbær i kakebunnen og bringebærkremen til, baker du den garantert flere ganger.
Denne oppskriften kan du også lage eplemuffins av. Bruk is-skje og fordel deigen slik at alle blir like store. Antall ca 15 stk. Stekes i ca 12-15 min midt i ovnen på 175 grader.
Denne deilige desserten er komponert av og servert på Statholdergaarden i Oslo. Det borger for smaken.
Avslutningen på en fest er desserten. Den må være litt utenom det vanlige. Denne oppskriften er det. Du skal lage multemuffins med råkrem og granskuddgelé.
Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
Multekrem er opplagt en veldig populær dessert til jul. Multer i fryseren men multesyltetøy duger også. Prøv med krumkaker ved siden av.
Den storslagne festkaken signert konditor Sverre Sætre, kan lages flere dager i forveien og fryses frem til den skal spises.
Muffins blir uimotståelige med rabarbra og et crumble-lokk.