Gresskar er utmerket i kaker, også til andre formal enn den klassiske gresskarpaien. Gresskar gjør sjokoladekaken ekstra saftig og holdbar.
Gresskar er utmerket i kaker, også til andre formal enn den klassiske gresskarpaien. Gresskar gjør sjokoladekaken ekstra saftig og holdbar.
Gulrotrullekake er en fantastisk kombinasjon av to favorittbakverk. Den er så saftig at den med fordel kan bakes dagen i forveien.
Modne pærer er perfekt i en kake som denne. Resultatet er en supersaftig og holdbar kake.
Denne bakte ostekaken skiller seg ut med chevre og de posjerte pærene.
Mont d`Or-sesongen er fra slutten av september til mai og det er et halvt år med glede for ganen. Det er nesten fravær av oppgaver og søl på kjøkkenet.
Suffle er en klassisk fransk rett som kan være enten salt eller søt. Syrlig frukt er ekstra vellykket i en eggerett som denne. Og den luftige konsistensen gjør at desserten passer ekstra godt som dessert også etter et større måltid.
Iskake med solbærsorbet, karamellis og smuldrepai er et vinnende konsept. Paideig som bunn, et lag karamellis og avslutningsvis solbærsorbet.
Klissete kakebunn med en syrlig kremet glasur er et perfekt innslag på kakebordet - eller til ettermiddagskaffen.
En nydelig kake som kombinerer de beste ingredienser og er vel verd den ekstra innsatsen.
Pannacotta er manges favoritt-dessert, med hvit sjokolade blant ingrediensene og marinerte jordbær på toppen smaker den himmelsk.
Smuldrepai er en rask måte å lage en deilig dessert av sommerens frukter, som her kirsebær eller moreller.
Det finnes knapt enklere desserter enn smuldrepai. Her har vi kombinert rabarbra og jordbær som er en perfekt match med vaniljeiskrem på varme sommerkvelder
Rips passer perfekt i en lettlaget smuldrepai. Deilig som dessert med iskrem, pisket krem eller vaniljesaus.
En saftig, god og holdbar gulrotkake. Bruk av fullkorn og litt mindre mengder sukker og ostekrem gjør denne gulrotkaken til et litt sunnere alternativ enn den klassiske.
Denne saftige kaken er ikke bare supergod, men også veldig holdbar.
Her får du oppskriften på en fruktsalat inspirert av det indiske kjøkken og med tilhørende smaker.
Vannmelon er utrolig godt i sommervarmen, og her er en oppskrift du bare må prøve. Dette spydet kan du servere som en forfriskning eller som forrett eller dessert.
Slush smaker fantastisk når det er varmt. Denne ellers også. Og den er veldig enkel å lage, med et litt eksotisk preg.
Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Tradisjonelle kokostopper blir vanvittig gode sammen med lettristede pistasjenøtter. Lys sirup gir mer smak til toppene.
Gi napoleonskaken en litt annen smak med eple- og kirsbærsyltetøy.