Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
Med denne lettvinte oppskriften får du 60 friske makroner med bringebærfyll å servere. Husk bare å følge tipsene for perfekt resultat.
Kaken blir som en brownies og skal altså stekes som en. Det betyr at den skal være myk og gjerne litt flytende innvendig.
Vaniljesaus passer veldig godt til desserter med bær, blåbærpai, bakte epler, sjokoladepudding eller gelé. Her er oppskriften på lettlaget vaniljesaus.
De sure kirsebærene er perfekte til en kake som denne. Med en klatt pisket krem blir den ekstra feststemt.
Dette er en av de beste dessertmoussene som finnes. Oppskriften er dessuten grunnsteinen for en lang rekke multeoppskrifter.
Uimotståelig gode fløteboller med seig bunn, lakrisskum og innbakte bringebær. En kombinasjon som får smaksløkene til å danse.
Jordbær og rips gir god friskhet til denne bakte ostekaken. Perfekt til sommerens kakebord.
Frisk og kjempegod ostekake med appelsiner og som lett lages uten steking i ovn. Den er dessuten ganske lett, så du klarer to stykker.
Dette er italienernes svar på fløtepudding med en litt annen vri. Med rømme og kokos smaker den herlig.