Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.
Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.
Har du laget en eplekake opp ned? Kanskje ikke, men denne må du prøve i porsjonsstørrelser. Følg oppskriften og de kommer opp i rett stilling.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Lag en veldig god ostekake med fromasj av Cottage Cheese og kirsebæryoghurt. Den sprø kjeksbunnen med kokos gir ostekaken en spennende smak og god smak.
Denne sjokolade- og bringebærkombinasjonen toppes med myk og kremet marangs. Nam.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Hvem kan motstå en eplekake med sesamfrø, pinjekjerner, marsipan og aprikos? Følg oppskriften så får du se.
Mudcake, sølekake eller klissekake. Kjært barn og så videre. Her er i alle fall oppskriften på det som kan bli din nye favoritt.
Denne eplekaken kan du både ha ved siden av en kopp kaffe eller nyte den som en dessert.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Ikke nok med at ostekaken er bakt og serveres med jordbær- og pernodsaus, den har også en ekstra ostetopping.
Feir den norske eplehøsten med en amerikanskinspirert kakeoppskrift.
Den eneste faren med denne kaken er at den får bein å gå på. En langpanne holder ikke lenge. Men om du stæsjer den slik kokken bak oppskriften, Espen Ramnestvedt gjør kan det holde.
Gulrotkake er en klassiker. Her har vi laget søte, små porsjonskaker. De smaker godt av kokos, kanel og kardemomme.
Den tradisjonelle svenske ostekaken er syrlig og fyldig med rosiner og mandler. Kaken smaker ekstra godt lun med pisket krem og jordbær.
Å bruke hylleblomst i kaker er ikke så vanlig, men desto større grunn til å prøve. Den delikate blomstersmaken passer veldig godt i en ostekake.
Denne bløtkaken lager du på et blunk - og det er bunnen med valnøtter og mandler som er suksessfaktoren.