Kaker

oppskrifter.webp
  • 1 time

    Maler du nøtter, knuser egg og rører inn ekte smør, blir det suksess. Det er nok grunnen til at denne favoritten blant kaker har fått sitt navn.

  • 40 minutter

    Denne deiilige eplekaken serveres lunken med pisket krem og is.

  • 40 minutter

    Du skal være ganske kresen hvis du ikke liker eplekake. Her en enkel oppskrift som gjør at du kan servere den i løpet av en drøy halvtime.

  • 30 minutter

    Denne kaken er veldig rask å lage. Og ikke minst frisk og sommerlig i smaken.

  • 40 minutter

    Det finnes knapt noen dessert som smaker bedre enn sjokoladefondant. Vi gir deg oppskriften som får tennene til å løpe i vann selv etter et stort måltid.

  • 4 timer 30 minutter

    Denne osteiskaken blir garantert en av dine favoritter. Søt med jordbær, god og fyldig. Du kan lage den når du har tid til overs og la den ligge i fryseren til du får gjester.

  • 1 time 30 minutter

    Alle husker bestemors berømte eplekake. Her har du oppskriften og kan gjenskape gleden ved å kjenne den herlige smaken.

  • 1 time 30 minutter

    En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.

  • 45 minutter

    Når alles favorittsjokolade er på ingredienslisten, er det en fest å bake.

  • 3 timer

    I denne superenkle oppskriften på ostekake bruker du gjerne rester av bakst og syltetøy eller bær fra fryseren.

  • 50 minutter

    Denne oppskriften er lett å lykkes med. Derfor skal prøve New York Cheesecake. Ostekake det virkelig smaker av.

  • 1 time

    Har du rabarbra i hagen eller i fryseren kan du lage denne deilige paien.

  • 1 time

    De sure kirsebærene er perfekte til en kake som denne. Med en klatt pisket krem blir den ekstra feststemt.

  • 1 time

    Nydelig syrlig sitronkladdekake med deilig bringebærmousse. Denne saftige og kremete kaken er en perfekt avslutning på middagen.

  • 1 time

    En lekker ostekake med enten årets friske jordbær og rabarbra eller det du har i fryseren.

  • 1 time

    Kombinasjonen av sitron og pai er alltid en suksess, spesielt med så kremet fyll som i denne oppskriften.

  • 1 time

    Muffins blir ekstra saftige med sitron, og ekstra gode med valmuefrø og mandler. De kandiserte sitronene setter en ekstra spiss på det hele.

  • 40 minutter

    Denne franske klassikeren lages alltid søt og fylt med frukt. Nå som fruktsesongen er dominert av appelsin, er det et lett valg.

  • 2 timer

    Prinsessemuffins er en ny og morsom måte å bake prinsessekake på.

  • 1 time 20 minutter

    Når tilgangen på klementiner er stor, skal du bake denne saftige kaken.

  • 1 time 30 minutter

    Myk kakebunn med julekrydder og hvit sjokolademousse mellom lagene gir en fin kontrast til de sprø peppernøttene.

Forsiden akkurat nå
Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund
+
Godbiter i pollisten

Det er fortsatt mulig å få solid chardonnayvaluta fra Burgund

Denne produsenten lager vinene etter alle kunstens regler, og det kjennes på smaken.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene
+
Ukens vin

Nordmenn elsker gresk (hvit)vin, prøv disse nyhetene

Gjør en gresk vri på 1. mai-helgen i år, fr den ene kan du plukke med deg allerede i dag i de fleste polutsalg.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Møt Englands fremste stjernevinmaker som kan mer enn musserende vin
+
Godbiter i pollisten

Forsiden akkurat nå - 4

To supre viner i basis fra denne superkvinnen
+
Ukens vin

To supre viner i basis fra denne superkvinnen

Julia Kemper har satt ettertrykkelig spor etter seg i basishylla med stadig nye viner i klassen klar adresse og veldig god valuta for pengene.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Denne festkaken lager du på et blunk
Ukens kake

Denne festkaken lager du på et blunk

Noen ganger kommer festen litt brått på. Da skal du prøve denne oppskriften.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet
Dagens rett

Med helstekt kylling blir det alltid god stemning rundt bordet

Helstekt kylling er en skikkelig festrett, og sausen lager seg nesten helt selv under stekingen.

Les hele saken