Smash er manges favoritt-godteri og her får du en hel kake med godsakene.
Kaken kan grilles eller stekes i ovn, eller sågar i en støpejernspanne. Toppingen finner du på selv.
Hjemmelaget ripssaft gir både farge og smak til denne myke og luftige ostekaken.
Denne kaken er rask å lage og en fin måte å bruke opp bær fra fryseren eller når du har plukket riktig mye.
Syrlige og søte bringebær gir ekstra god smak til muffins.
Denne kaken er inspirert av den franske klassikeren flan pâtissier, litt forenklet, men du verden så god.
Herlig seig browniepizza med lekker sjokoladesmak toppet med bærmousse og ferske bær. Denne pizzaen går like fint å steke i ovn som på grill.
Denne lettlagde sitronkaken er en nytelse som du må prøve. Den er frisk og god, og det perfekte følge til en espresso.
Denne kaken setter et ekstra festpreg på kakebordet. Lett å lage er den også.
Har du plukket blåbær, har de i fryseren eller kjøper de, kan du bake denne deilige kaken. Du kan selvfølgelig bruke andre bær også.
En lekker sitronostekake med mangocurd og pistasjebunn. Kombinasjonen av seig og sprø pistasjebunn med kremet mangocurd og frisk, syrlig sitronsmak gjør denne kaken til en innertier.
Med denne oppskriften får du tømt skapet for nøtter. Jo flere forskjellige du bruker, jo morsommere blir den.
Crumble er en skikkelig latmannsløsning. men uten at du kompromisser med smaken, for det er farlig godt. Dessuten en super måte å bli kvitt eplene i fruktskåla som ingen lenger lar seg friste av.
Disse sjokoladehjertene varmer godt selv om de ikke skal stekes.
Kladdkaka er en populær svensk klassiker og betyr rett og slett en klissete (sjokolade)kake. På engelsk heter kaken Mud cake.
Her er en tradisjonell pavlova-bunn som vi har toppet med vaniljekrem, syltetøy, lemon curd, bær og biter av brownie.
Om karamell og sjokolade høres mye ut på en gang, kan jeg love at ja, det er det, men likevel er denne konfektpaien ikke mektigere enn at du fint orker et stykke til.