Muffins med påskepynt i mange farger. Her får du oppskriften. Og resultatet smaker deilig og pynter flott på bordet.
Ved å tilsette valnøtter og salt karamell i deigen får du en deilig sprø konsistens og en god og salt smak sammen med den søte kaken.
Dette er kaken du skal bake til 17. mai.Det blir en opplevelese som er nasjonaldagen verdig.
I denne kaken har vi brukt både friske og fryste rips - heldig er den som har fryseren full av selvplukkede bær.
Har du lyst på sjokoladekake skal du lage denne. Veldig enkel å få til. Her er oppskriften.
Det er enkelt å lage denne kaken. Og vi kan garantere at alle som får smake den vil se på deg som en ekte konditor.
Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.
Du må ikke la tyttebærene stå urørt. De kan brukes til blant annet kaken tyttebærhjerte. Den blir garantert en suksess når du serverer den. Her er oppskriften.