Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.
Lag enkelt dine egne gode bærpaier på grillen i sommer. Legg litt bær i folie, bland en rask smuldrepai som du smuldrer over, grill og server med kaldrørt vaniljekrem.
Britene lager eplekake på litt annen måte enn vi gjør her hjemme. Eplepai har tertedeig i bunnen og et lokk av den samme på toppen. Men eplepai kan også serveres med lettpisket krem eller iskrem.
Jordbær passer supert på pai sammen med kremen. Det blir det en dessert du kommer til å lage flere ganger.
Det finnes knapt enklere desserter enn smuldrepai. Her har vi kombinert rabarbra og jordbær som er en perfekt match med vaniljeiskrem på varme sommerkvelder
Eplekake er alles favoritt, og denne er raskere å lage enn mange andre. Og den smaker himmelsk.
Smuldrepai eller crumble som mange kaller det i dag, er en super måte å servere frukt til dessert.
Det ligger i navnet at søtpoteter egner seg til mer enn salte retter. Amerikanerne bruke disse merkelige potetene i alle typer retter slik som i denne.
Den deilige kaken, der plommene spiller hovedrollen, blir enda bedre med pisket krem, rømme, kesam eller iskrem over.
Denne terten blir en suksess enten det er til barnas bursdag eller ved siden av en god kopp kaffe.
Denne syrlige, fløyelsmyke sitronpaien med søt marengs blir du hekta på.
Varmvispet marengs - også kalt sveitsisk marengs - holder seg lenger fast enn vanlig kaldpisket fransk marengs og fungerer veldig godt til å "brennes" som i denne oppskriften. Smaken er den samme søte myke.
Denne kaken som er veldig populær i Canada og USA er både søt og fet, men også veldig god.
Bruk friske bær fra butikk, egen hage, skogen eller de du har i fryseren De syrlige bærene passer veldig godt sammen med en pai fylt med sjokoladekrem.
Det som gjør denne franske terten så smakfull er karamelliseringen. Du kan følge samme oppskrift for de fleste frukttyper, også de du måtte ha i fryseren som rabarbra.
Denne franske klassikeren lages alltid søt og fylt med frukt. Nå som fruktsesongen er dominert av appelsin, er det et lett valg.
En cobbler er en dessert som er en mellomting mellom smuldrepai, pudding og sukkerbrød. Her har vi fylt den med epler og tyttebær, og serverer den med vaniljesaus eller vaniljeis til.
Smulrepai er en av de enkleste eplekakene å lage - og ikke minst sable godt.
Har du plommer enten i hagen eller kjøper de i butikken, ja da kan du bake denne deilige kaken.