De norske eplene er ikke bare gode å sette tenna i. De er ypperlige i desserter og kaker som i denne epleterten med vaniljekrem.
Bak en lun pai med plommer. Hjemmelaget bakst smaker alltid best. Her er oppskriften.
Denne rabarbrapaien er ikke bare frisk. Den er også god og sprø. Dessuten har den ekstra sunne ingredienser.
Utseendet er viktig på en valentinkake, men smaken må også sitte. Du kan komme unna med en hurtigløsning som denne uten at det går på bekostning av smaken. Selv midtvinters.
Aprikosmarmeladen gir en ekstra god finish til denne epleterten som kan lages som porsjoner eller en stor kake.
Denne kaken er inspirert av den franske klassikeren flan pâtissier, litt forenklet, men du verden så god.
En enkel og smakfull dessertpai med dadler og friske fikener tildekket med en blanding av fløte og cottage cheese.
Med kakebunn av Bixit-kjeks og appelsinsmak fra forskjellige kilder skårer denne kaken høyt på smaksskalaen.
Det er nesten ikke den frukt som fungerer i denne paioppskriften. Tykk deilig vaniljekrem og sprø paibunn tar imot det meste av søt og/eller syrlig frukt.
Er det ikke jordbærsesong kan du kjøpe frosne. Denne kaken er lett å lage og god som få.
Lag en deilig gresskarpai med masse smak. Bare følg den enkle oppskriften så blir det jubel rundt bordet.
Clafoutis er franskmennenes svar på tykk pannekake. En super dessert som er best nylaget.
Denne paien er en sommerfavoritt fordi den er så syrlig. Den smaker fortreffelig til en sterk kopp kaffe, særlig espresso, men også svart te av typen Assam er nydelig til.
I denne oppskriften er det karamell og ikke syltetøy som lager den glaserte spør overflaten.
Kombinasjonen av sitron og pai er alltid en suksess, spesielt med så kremet fyll som i denne oppskriften.
Tykk og god yoghurtkrem eller yoghurtiskrem er valget du får her. Vi lover at det blir like godt uansett med jordbær på.