Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.
Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.
Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.
Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.
Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.
Det tar litt tid å lage disse lekre sjokoladatertene, men det er vel anvendt tid.
Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.
Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også
Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.
Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.
Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.
Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.
Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.
Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.
Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.
En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.
Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.
Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.