Pai og terter

oppskrifter.webp
  • 12 timer 10 minutter

    Denne lekre sjokoladekaken med tilhørende mandelis er vel verd den ekstra innsatsen.

  • 3 timer 20 minutter

  • 3 timer

    Elsker du ikke kokos allerede vil du gjøre det etter å ha smakt denne kokospaien.

  • 2 timer 30 minutter

    Selv om denne oppskriften tar litt tid å fullføre, belønnes du med de lekreste sitronterter som også er holdbare.

  • 2 timer 30 minutter

    Gresskarpai hører med til både Halloween og Thanksgiving, og er en av de mest kjente amerikanske paiene. Men du kan selvfølgelig lage den når som helst når du får tak i gresskar.

  • 2 timer

  • 2 timer

    Det tar litt tid å lage disse lekre sjokoladatertene, men det er vel anvendt tid.

  • 2 timer

    Blåbær blir ikke vakrere enn når de serveres som i denne blåbærterten signert mesterkonditor Pascal Dupuy. Oppskriften klarer du også.

  • 2 timer

    Disse tertene er det vanskelig å motstå, fylt med vaniljekrem og toppet med blåbær og bringebær. Det er lettlaget også

  • 1 time 40 minutter

    Av et stort gresskar får du mye god råvare til både salt og søtt. Gresskarpai er et must i disse dager hvor kjempegresskar fallbys i anledning halloween-feiringen.

  • 1 time 30 minutter

    Denne lune paien kommer du ikke til å angre på at du baker. Den smaker friskt av bær og andre godsaker. Prøv med vaniljeis til.

  • 1 time 30 minutter

    Sett en en ekstra spiss på denne paien med litt brennevin. Det er ingen fare for at du havner på fylla.

  • 1 time 30 minutter

    Lag denne lune deilige paien som alle rundt bordet vil elske. Bare følg oppskriften.

  • 1 time 30 minutter

    Her er en deilig pai med gresskar. Pisket litt krem ved siden av. Følg oppskriften og du blir en helt.

  • 1 time 30 minutter

    Rabarbra og jordbær passer herlig sammen. Her har du oppskriften på en enkel og rimelig dessert som alle vil sette stor pris på.

  • 1 time 30 minutter

    Denne eplepaien er inspirert av amerikanerens måte å lage pai på. Med myke deilige eplebiter og rosiner toppet med et deilig og sprøtt lokk. Serveres med vaniljeis eller pisket krem.

  • 1 time 30 minutter

    En deilig pai med frisk rabarbra og deilig vaniljekrem. Paien kan du serveres både som dessert og som kake.

  • 1 time 30 minutter

    Denne kaken, eller pai om du vil, innbyr til sommerfest. Har du ikke friske jordbær kan du bruke fryste og bake den hele året.

  • 1 time 20 minutter

    Prøv en litt annerledes sjokoladekake. I denne oppskriften møter sprø tertedeig mykere sjokoladekremen. Du og dine vil elske den.

  • 1 time 20 minutter

Forsiden akkurat nå
Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol
+
Godbiter i pollisten

Sommerens saftigste pinot noir finnes på nesten alle pol

Den holder bare 12 prosent alkohol og finnes som en überkul usvovlet utgave.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 2

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris
+
Ukens vin

Til kamp mot Bread & Butter med ekstra gunstig pris

Med 12,5 prosent alkohol og under 3 gram restsukker samt fravær av smør og toast er denne vinen rustet til kamp - og til en pris som er lavere enn hos produsenten.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 3

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut
+
Godbiter i pollisten

Det er ikke bare de vakre etikettene som gjør at disse vinene skiller seg ut

Innholdet er fascinerende og absolutt noe for seg selv i australsk sammenheng, og mannen som har gitt navn til dem, lever opp til inntrykket.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 4

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene
+
Ukens vin

Topp kjøp: Sørfransk spesialitet til skalldyrene

En drøm til østers, blåskjell og reker – samt nordmenns favoritt sushi, eller når du bare vil ha en herlig frisk hvitvin i glasset.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 5

Sommerens beste dessert lager du på grillen
Ukens kake

Sommerens beste dessert lager du på grillen

Smuldrepai og dine favoritter blant sommerens bær får følge av en kaldrørt vaniljekrem - også den hjemmelaget.

Les hele saken

Forsiden akkurat nå - 6

Grønn softis-suksess på brygga

Pascals lysgrønne softis-kiosk på Aker Brygge i Oslo er en stor suksess.

Les hele saken