Denne oppskriften er en norsk variant av de klassiske bolinhos. Disse er laget med sild, potet og krydder. Serveres med paprikamajones.
Denne oppskriften er en norsk variant av de klassiske bolinhos. Disse er laget med sild, potet og krydder. Serveres med paprikamajones.
Sild smaker perfekt om sommeren. Prøv bare denne lekre italienske varianten med brødsalat og du vil ikke angre.
Dette er en ny variant av fish and chips. Et lite tips er å servere sildesalaten og chipsen i en hamburgerlomme, med ønsket dip ved siden av.
Syltet makrell blir ekstra god med sider og lønnesirup eller honning blant ingrediensene.
Det er enkelt å lage din egen Sherrysild . Bare følg oppskriften så har du raskt to glass å rutte med.
Denne retten smaker fantastisk godt.Når den kjære fisken får følge av så mye godt garanterer vi at du vil lage den flere ganger.
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Når silda marineres som her for deretter å paneres i grovt rugmel, sprøstekes og legges inni et hamburgerbrød med en god klatt rømme, ja, da blir den uimotståelig.
Fisk som sei egner seg veldig godt til en wokrett som denne.
Slik lager du et festmåltid av seikaker, potet og kål samt eggeplommer, rømme og fløte for ekstra god smak.
Fersk sei er ikke bare lett tilgjengelig og rimelig. Ikke minst er den veldig velvillig med sterke smaker som her med soyasaus og ingefær.
La seibiffen slippe løken og la den blomstre opp på ekte italiensk vis. Du får garantert suksess.
Denne versjonen av seibiff er betydelig friskere enn den med løk. Både siden det er brukt epler og tyttebær. Og ikke minst er den enkel å lage.