Sei redder hverdagsmiddagen, spesielt om du tør å prøve noe annet enn den vanlige seibiff med løk. I denne retten får sien følge av blant annet kaperssmør. Siden sei er så mager, trenger den litt fett for å by på mer av sin egenkarakter.
Sei redder hverdagsmiddagen, spesielt om du tør å prøve noe annet enn den vanlige seibiff med løk. I denne retten får sien følge av blant annet kaperssmør. Siden sei er så mager, trenger den litt fett for å by på mer av sin egenkarakter.
Fisk med potetmos på toppen er en genial vri på fiskegratengen. Blåmuggosten gir den ekstra mye smak.
Sei kan brukes på mange måter. Det viser denne retten der mange ingredienser i den tradisjonelle tacoen er byttet ut og gir deg spennende smaker.
Denne retten kalles baccalà alla napoletana og lages med salt torsk/klippfisk, men fersk sei fungerer også utmerket.
Stort rimeligere matrett skal du lete lenge etter, og kombinert med rømme og hvitløk oppnår du en helt ny smakskombinasjon. Legg til et av våre drikkeforslag, og dagens middag er klar.
Denne bacalaoinspirerte måten å bruke sei på får fram matgleden rundt bordet. Rask å lage er den også.
Scampi og flyndre som får smaken av Pernod må bare bli godt. Det er sausen som gjør retten. Her er oppskriften du ikke vil angre på at du har prøvd.
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.
Her får du oppskriften på hvordan du kan lage sashimien med kveite og tre spennende sauser. Røkelakssaus, uni og urtesaus og bitter melon og ingefærsaus gjør retten til en smaksopplevelse.
San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
Basilikum og torsk er en himmelsk smakskombinasjon. Lettlaget er den også.