Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning.
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning.
Til en festmeny trenger du en appetittvekker, også kjent som Amuse bouche. Vi foreslår råmarinerte østers med bringebær og marinert pære. Her er oppskriften.
En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.
Det som er så genialt er at denne retten skal lages av fiskefilet fra fryseren. Hvis du tar ut fileten 15 minutter før du skal begynne på matlagingen, blir den også veldig lett å skjære i tynne skiver. Tapenade er svært enkelt og raskt å lage.
Vi burde lære av våre russiske naboer og sette mer sild på menyen hele året, ikke bare til jul. Her er oppskriften på naboens sildesalat.
Flyndre er en delikatesse som vi ikke bruker ofte nok. Saftige ruller av denne fisken med smaksrikt fyll i en frisk eplesaus blir en herlig middag.
Når du skal lage rulade av fisk er det viktig at du bruker en fisk som holder godt sammen slik som kveite, men steinbit er også veldig godt egnet i denne oppskriften.
Rollmops er en tysk silderett som skal stamme fra Berlin. Serveres med kokte poteter og skarp saus, eller en rømmesaus.
Har du ikke prøvd rognpudding er det på tide. Denne retten vil du garantert like
Kombinasjonen av lettstekt breiflabb og krabbesmør er like forførende genial som den er enkel. Retten er kreert av Jon Aga på Vega Havhotell.
En lettlaget italienskinspirert rett med ris og klippfisk som er kokt på forhånd.
Denne retten kommer garantert å bli en ny favoritt for deg også. Masse smak og sprø tekstur er forklaringen.