Denne klassikeren, saltbakt havabbor med sjøgress-beurre blanc, har du sikkert spist mange ganger hvis du har besøkt Bretagne på den franske vestkysten.
Denne klassikeren, saltbakt havabbor med sjøgress-beurre blanc, har du sikkert spist mange ganger hvis du har besøkt Bretagne på den franske vestkysten.
Denne oppskriften er en fin måte å utnytte deler av laksen som noen til og med hiver i søpla.
Røkelaks og nypoteter er smaken av norsk sommer. Her på en litt annen måte med blåskjell og posjert egg.
En virkelig deilig salat med varm sild, men ikke en hvilken som helst. Det skal være matjessild.
Deilige grønnsaker som asparges og poteter har her fått følge av spretne jordbær, slangeagurk, vårløk og ikke minst varmrøkt makrell.
Prøv denne supersunne hurtigmaten som er japaneres favoritt.
Denne oppskriften må prøves. Røye laget som Saltimbocca pluss alt det gode tilbehøret blir til en fest.
Laks og rømme kan serveres på mange måter - her er en som mange vil like.
Røkt og tørrsaltet laks med tzatziki må du prøve.
Tradisjonell røykt kolje med en ny vri. Paprikasausen gir middagen det lille ekstra. En rett som er barnevennlig, rask, og en smakfull opplevelse.
Lekkert servert røkt kolje med mye fin smak. Retten passer til lunsj eller som en lett middagsrett. Escalivada er opprinnelig en katalansk rett som passer til både kjøtt og fisk.
En pakke røykelaks topper en frisk salat med fennikel og annet "smågodt".
Her får rødspettefiletene følge av mye godt. Og uventet besøk av cognanc.
Rødsei, eller som det også kalles gammelsaltet sei, er ikke en hvilken som helst salt fisk. Den store forskjellen og den som forklarer tilnavnet "rød" er selve tilberedningsprosessen.