Denne retten med østers er komponert av de prisvinnende kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Denne retten med østers er komponert av de prisvinnende kokkene Svein-Erik Renaa og Yngvar Nielsen
Slik lager du et festmåltid av seikaker, potet og kål samt eggeplommer, rømme og fløte for ekstra god smak.
Denne oppskriften med laks med blåmuggost er enkel å lage, og har masse god smak. Passer perfekt når du har det travelt i hverdagen.
En perfekt match til krydderstekt laks er ovnsstekte grønnsaker. Det hele får følge av deilig krydder som gjør at det sparker litt fra i smaksløkene.
Ishavsrøye er en veldig delikat og god fiskesort som med jevne mellomrom er å finne i fiskedisken. Har du selvfisket røye i fryseren, kan du selvsagt bruke det.
Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi.
På midten av nittitallet sto denne populære torskeretten på menyen på Bagatelle. Hellstrøm står bak oppskriften.
Det utrolig mange gode oppskrifter på bacalao. Her har du en oppskrift der fisken får følge av vossakorv.
Ørret trives også i grønn saus. Bare prøv.
Stekt tunfisk smaker nydelig, og med marinaden som foreslås i denne oppskriften kan du vente deg litt av en middag.
Blåskjell er fastfood og betyr at du får fest midt i uka. Med safran blir middagen enda mer eksklusiv, men fortsatt rimelig.
Denne oppskriften er hentet fra filmen Bon appétit, hr president som er den sanne historien om Mme Danièle Mazet-Delpeuch som ble hentet inn av president François Mitterrand for å være hans personlige kokk.
Kveitefilet er luksusen i denne retten som er mye enklere å lykkes med enn du kanskje tror.
Slik skal du tilberede kveite på tradisjonell måte. Følg oppskriften og du er i mål i løpet av 20 minutter.
Blåskjell kan fint dampes i øl. Hvilken type avhenger av smak og ønsket stil. I denne oppskriften tilsettes lyst øl eller syrlig øl som gir en middels fyldig lett bitter eller frisk smak.
Server krabben med disse to tilbehørene og du får en ny smaksopplevelse.
Denne oppskriften med ishavsrøye tar litt tid, men den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.