Kamskjell fra grill som bades i et smør med ingefær, soya og appelsin smaker himmelsk.
Stekt eller grillet fisk blir ekstra sommerlig med tilbehør av fruktig salsa og couscous.
Kveite er en delikatesse. Her serverer vi saftige fileter med salsa og majonessaus.
Laks er kjempegodt på grillen men kan fint lages i stekepanne. Med pasta og fennikel blir den sublim. Her er den enkle oppskriften
Steinbit på grillen som er chillimarinert og som får følge en deilig kompott. Kan du motstå denne retten?
Breiflabb er en delikatesse. I denne oppskriften grillet vi den i pannen med linseragu og med epler og baconvinaigrette. Du fårr hele fremgangsmåten i oppskriften.
Som regel finner du kongekrabben ferdig kokt og fryst i fiskediskene, men du kan også være heldig å finne frossen, rå kongekrabbe.
Du skal legge klippfisk på grillen hvis du ikke har gjort det før.Vi garanterer deg at det vil du gjøre flere ganger for det kommer til å smake fantastisk. Følg den enkle oppskriften.
Legg laks på grillen. Det blir et fabelaktig måltid. Her har den fått et spennende internasjonalt følge.
Det tar lit tid å tilberede gravlaksen på denne måten, men vi kan love at det får du igjen for.
Å lage sin egen gravlaks er enklere enn du tror, og retten er en selvfølge på et hvert koldtbord eller til en fest midt i uka. Her er oppskriften.
Denne retten hører hjemme på et hvert koldtbord eller som forret. Med den vinaigretten vi foreslår kan vi garantere deg suksess.
Sjøkrepsen er ekstra godt. Norske er i en klasse for seg. Nyt denne luksusen så ofte det er mulig. Her får du oppskriften på hvordan du serverer den gratinert.