Dette er kanskje det aller enkleste du lager fra grillen. Og samtidig noe av det beste.
Dette er kanskje det aller enkleste du lager fra grillen. Og samtidig noe av det beste.
Grillet makrell hører sommeren til. Her med grillet squash og tomat.
Nygrillet makrell hører sommeren til, og her er den smaksatt med salt, pepper og sitron. Grillede grønnsaker med rosmarin gir oppskriften et søtt, eksotisk preg.
Makrell har fast fiskekjøtt og passer derfor godt til grilling. Enklest er det å legge fisken i en dobbelrist, da er det lett å snu den.
Makrell rett fra grillen er en av våren og sommerens store matopplevelser - som mad fordel kan gjentas mange ganger.
Denne grillede sandwichen med deilig krabbefyll er en sikker vinner på lunsjbordet eller som smårett.
Det er gremolataen - altså persille, hvitløk og sitronskall - som gjør at denne retten blir så god. Du kan godt bruke annen type fisk, kylling eller halloumi på grillspydene.
Det er ikke mye som skal til for å forvandle denne til en «proff» rett. Likevel er den svært enkel å tilberede.
Laks fra grillen blir spenstig med dette tilbehøret.
Laks og asparges får ekstra smak fra marinaden. Enkelt og svært effektfullt for smaksopplevelsen.
En salat med frisk mango og spenstig chili passer svært godt til smaken av laks, og tar ikke mange minutter å lage.
Fisk egner seg også godt for grilling, og beholder du skinnet på, som her, blir fiskestykkene langt enklere å hanskes med.
Denne retten byr på fest for smaksløkene.
Legg kveita på grillen. Kongekrabben skal også, men først trekke i deilig kraft. Med de andre godsaksene skal pepperrothollandaise møte de andre ingrediensene.
Kveite er en fisk med fast kjøtt, som passer perfekt til å legge på grillen. Med det tilbehøret du finner i oppskriften blir det en suksess rundt bordet.
Legg ferske kamskjell på grillen og server med den deilige puréen vi anbefaler.
Denne potente forretten er alltid en suksess når den serveres til forelskede par.
Grill de på høy varme i 30-45 sekunder på hver side avhengig av størrelse. De skal ha en rå kjerne
Kamskjell tåler en del smak i tilbehøret som i denne oppskriften.