Å gratinere blåskjell tar litt lengre tid enn å bare dampe dem. Men med den smakskraftige sausen til forstår du at det er verd tiden.
Når fisken gratineres med parmesan og får følge av tomatsalsa og remulade med kick, blir det fest også midt i uka.
Dette er fiskemiddag som gir mersmak. Når torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka med fiskegrateng.
Slik pimper du opp seifilet og gir den en solid dose italiensk smakstrøkk.
Noen mener at krabbe skal spises naturell, bare med sitron og majones. De om det, for gjør du som i denne oppskriften får du en annen og litt mer intens smak av krabbe.
Servert på denne spesielle måten vil alle elske denne oversette delikatessen av gratinert klippfisk.
Du må prøve denne retten med gratinert ishavsøye og gruyèresaus, ost og de andre godsakene.
En enkel oppskrift som fort blir en favoritt. Mens fisken godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bordet og ta ut av oppvaskmaskinen.
Denne retten må du prøve hvis du har noen rester i igjen av øl. Når du marinerer laksen i øl for den en herlig smak. Enkelt å lage og egner seg veldig godt som en forrett.
Denne retten med steinbit må du prøve. Du vil ikke angre. Du kan fint bruke annen type hvit villfisk.
Med så gode råvarer som torsketunger, behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Og så topper du med dip.
Her har vi hentet inspirasjon fra Englands tradisjonelle fish´n chips. Denne versjonen har ertepuré og sitronbåter som tilbehør.