Dette er en fantastisk god rett. Helstekt smørflyndre egner seg meget godt som søndagsmiddag eller når du har lyst på noe veldig godt.
Makrell laget på tradisjonelt vis egner seg like godt i stekepanne som på grill.
Får du tak i en hel småkveite, må du prøve å tilberede den på måten vi anbefaler her. Den hele fisken gir ekstra wowfølelse, og ikke minst mye smak.
Helsteking av fisk er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles. Med sausen vi foreslår og det deilig tilbehøret er det garantert en opplevelse.
På midten av nittitallet sto denne populære torskeretten på menyen på Bagatelle. Hellstrøm står bak oppskriften.
Steinbit kan grilles rett på grillen eller i dobbel grillrist. Ekstra fin smak får den om den får ligge i krydderblandingen før grilling.
En oppskrift vi har fått fra Lyngørporten. Den er absolutt verd å prøve.
Dette er spennende måte å tilberede torsken på. Reker og ris og mye annet snadder setter smak du vil sette pris på.
Gunkan Maki er enkelt å lage, og blir enda bedre med krabbe. Oppskriften er hentet fra Frida Ronges bok Nordisk Sushi
Denne indiske retten går også under navnet Malabar Jhinga Kadhi som er en fyldig karrigryte med reker fra det smaragdgrønne og varme Malabar på sørkysten av India.
Disse sildekakene kan du også servere som burger. Vi foreslår at du tilsetter persille, men du velger selvfølgelig hva du liker best.
Slike grillspyd vil alle ha når du soyamarinerer steinbit. Pass på å ikke salte for mye siden soyasaus jo er ganske salt.
Denne rette med grillet laks og den deilige marinaden og tilbehøret må prøves.
Fisk og grillede grønnsaker er en god kombinasjon. Her serveres den helt enkelt med grillet vårløk og parmesanost.
Steinbit er en fiskesort som med hell kan serveres med en kraftig rødvinssaus som her.