Spennende fiskeboller laget av skrei. Frityrstekte blir de litt sprø og veldig gode sammen med chilimajonesen.
Spennende fiskeboller laget av skrei. Frityrstekte blir de litt sprø og veldig gode sammen med chilimajonesen.
Denne deilig retten med favorittfisken til mange er det en av våre lesere som har sendt oss. Tar litt tid å lage, men for et resultat du får.
Slike munnfuller er vanedannende. De kan lages med alle typer fisk.
Ishavsrøye er en virkelig delikatesse. Når du lager den som fish'n chips og legger til rødbetesalat kan vi love deg at du kommer til å lage retten minst en gang til. Den smaker himmelsk og er enkel å lage.
Franskmenn elsker pateer. Her er en oppskrift med laks som du helt sikkert vil like.
Her får laksen fransk følge med dijonsennep og grønne bønner - og norske epler. Når du gratinerer laksen, lager den seg selv.
Når du pakker flyndrefileter inn i parmaskinke og serverer med nypoteter i hvitløksmør og fennikelsalat da lager du fest.
Her får flyndrefileten følge av en deilig papayasaus. Den skal du lage med blant annet en halv liter med hvitvin.
Denne deilige retten med flyndrefileter er raskt å lage. Den smaker herlig med urtesausen du også får oppskriften på.
Varierte og fargerike grønnsaker gir et godt smaksbidrag til både safranbuljongen og flyndren. Hvitvin med karakter må til, her får du flere forslag.
Små flyndrefileter med fersk svartpepper grillet over kull med deilig tilbehør skal du servere på avispapir.
Flambering av scampien fremhever enda flere smaker som den har å by på.
Et lekkert fiskemåltid kan du neppe si nei takk til. Dagens variant er dessuten svært saftig og velsmakende.
Panetter eller kroketter er reneste snacksen, og en ypperlig måte å bruke restene etter en fiskemiddag på. Her har vi gitt dem en indisk vri som du garantert vil like.
Thailandske fiskekaker som du server med agurksalat og sweet chilisaus eller med ris og peanøttsaus.