Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull
Dillmarinert sei er et veldig godt alternativ til seibiff med løk. Enkel er denne retten også å lage og veldig smakfull
Du lager selvfølgelig tomatsild selv. Her er den veldig enkle oppskriften som gir deg ett glass
Her har du en enkel oppskrift på bacalao som smaker som den skal. Du behøver ikke på noen måte være proff får å få denne retten til. Du blir garantert en helt rundt bordet.
Den søte smaken av ingefær kombinert med vårløk gjør denne retten til en fast favoritt på det kinesiske fastlandet.
Blåskjell og pommes frites en en belgisk klassiker som må prøves. Men blåskjellene smaker også fortreffelig uten.
Kveite tilberedt på tradisjonelt vis smaker herlig. Her er den enkle oppskriften.
Torsk er en av nordmenns favorittfisker. Ganske enkelt fordi den er så anvendelig. Å dampe den og legg den på linseseng med grønnsaker er en måte. Oppskriften er her.
Torsk kan tilberedes på mange måter. En er å dampe den med grillet vårløk og mango. Garantert suksess på middagsbordet.
Makrell er deilig, og med appelsinsaus blir den himmelsk.
Kveite er en favoritt. Når du lager den på den måte vi anbefaler i denne oppskriften er du sikret suksess.
Det viktigste er dampingen av kveitefileten som krever full oppmerksomhet for at den skal bli perfekt. Klargjør sausen og chipsene først.
Hva smaker vel bedre enn når du damper denne deilige fisken forsiktig? Deretter tilsetter du sausen og legger på risen på tallerkenen. Du er garantert suksess.
En lettlaget aromatisk og frisk fiskerett som metter godt.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.
Kveitefilet er luksusen i denne retten som er mye enklere å lykkes med enn du kanskje tror.
Å dampe breiflabben er en veldig god måte for å få frem den deilige smaken. Med spinat og sausen vi foreslår, blir du helt rundt bordet.
Kveite får ekstra godt følge i denne oppskriften med både agurksalat,ingefærgulrøtter og sandefjordsmør.