Slik blir selv fiskekaker festmat.
Fiskekaker kan varieres på mange måter. Her har vi brukt steinbit, men du kan bruke annen hvit fisk som sei, torsk eller hyse/kolje. Server med kokt ris og strimler av gulrot og agurk.
I Spania er det en fisk i torskefamilien kalt merluza (lysing/kolmule) som brukes i denne retten, men det går fint med torsk eller hyse.
Fiskegratengen lager du enkelt selv med den luftige ostesausen.
Fiskegrateng blir ekstra festfin med alt du har i og legger oppå denne gratengen.
Frikassé er en klassisk rett som også dagens hverdagsmenyer bør inkludere. Lettlaget, sunt og veldig godt.
Fiskeboller er en norsk tradisjonsrett som har vært vanlig hverdagsmat gjennom flere generasjoner. Denne retten er rask å lage, god å spise og gir energi.
Sushi er én ting, og svært godt, men når det kommer til kombinasjonen av østers og rå fisk - da skapes magi.
Denne retten er typisk for Lisboa og regionene Estremadura og Ribatejo, men escabeche er høyt elsket i Catalonia også.
Legg fisken i en form og du kan trylle frem denne deilige retten med torsk eller skrei. Følg oppskriften og du er garantert suksess.
Denne oppskriften på fish and chips med steinbit kommer til å bli godt mottatt av så vel store som små. Oppskriften er enke å følge.
Fish'n chips er en klassiker som i denne oppskriften får flere vrier med både rødspette og krydder. Vi garanterer suksess rundt bordet.
Det blir knapt bedre enn fish and chips laget på denne måten. Silkemyk fisk omkapslet av knasende sprø røre er snadder for store og små. Ertepurè og tartarsaus er klassisk tilbehør.