Denne retten kan du selvfølge lage hele året så sant det er tilgang på ørret. Den smaker herlig.
Denne retten kan du selvfølge lage hele året så sant det er tilgang på ørret. Den smaker herlig.
Når fiskeboller gratineres, blir det faktisk feststemning rundt middagsbordet.
I denne bacalao-oppskriften har vi erstattet klippfisk med torskefilet, og aller helst ryggfileten. Dermed blir retten både enklere og rimeligere å lage. Garantert at det ikke går utover smaken.
Med vinterens største mirakel, skrei, kan vi leke oss med både tilberedning og drikketilbehør. Her får du oppskriften med lever og rogn.
Slik skal du servere den ferske skreien med lever og rogn og en deilig saus til.
En spennende forberedelse av makrellen før den skal stekes eller grilles.
Du kan bruke små tortilla (=fajirtas) eller større (=burritos), og fylle dem med det du har for hånden.
Klippfisk kan brukes til så mye mer enn Bacalao. Denne retten vil du garantert lage en gang til.
Etter denne måten å tilberede laksen på vil du garantert ikke ha noe annet. Hjemmelaget eplepure er både syrlig og frisk og bringer også inn litt sødme i retten.
Med bare litt reker, gravlaks og yoghurt - selvsagt i tillegg til grønt som agurk, salat og eple får du her en oppskrift som er kjapp å lage.
Lag denne supre paellaen, og vi kan garantere at du ikke vil angre. Den inneholder så mye godt at du nesten kommer til å forspise deg. I alle fall kommer du til å lage den minst en gang til
En spennende rett du absolutt må prøve.
Helsteking av dorade er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles