Dette er fiskemiddag som gir mersmak. Når torsken får følge av pesto, hvitløk og ost, blir det fest selv midt i uka med fiskegrateng.
Server ovnsbakt skrei med middelhavssmaker. Hvitløk og tomat hører selvfølgelig med. Kjapt å lage og smaker fortreffelig.
Denne oppskriften kan lages med kveite eller annen fisk, skiver eller filet.
Stort rimeligere matrett skal du lete lenge etter, og kombinert med rømme og hvitløk oppnår du en helt ny smakskombinasjon. Legg til et av våre drikkeforslag, og dagens middag er klar.
Kongekrabbe er manges favoritt. I denne retten får den følge av blomkålpuré.
Helsteking av dorade er kanskje den beste måten å tilberede den på siden smaken samles inne i fisken mens den varmebehandles
Servert på denne spesielle måten vil alle elske denne oversette delikatessen av gratinert klippfisk.
En skikkelig kraftpakke av en kveiterett. Det er selvfølgelig tilbehøret med på å gjøre den til. Du kan bruke en annen type hvit fisk.
Supersunn festmat som inneholder masse sjømat, grønnsaker, og grove karbohydrater, og har i tillegg lite mettet fett, sukker og salt.
Ishavsrøye er en virkelig delikatesse. Når du lager den som fish'n chips og legger til rødbetesalat kan vi love deg at du kommer til å lage retten minst en gang til. Den smaker himmelsk og er enkel å lage.