Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Pokè bowl eller Pokèbolle er for mange den nye sushien og en stor konkurrent til fredagstacoen. Her kan hele familen trikse og mikse og lage sin egen favoritt. Raskt og lage, utrolig godt og næringsrikt.
Poke er Hawaiis svar på ceviche og kommer i mange kreative varianter. Faste ingredienser er likevel fersk sjømat, chilisaus, soyasaus og sesamfrø.
En klassisk rett som posjert laks blir ekstra god på denne måten.
Prøv pulled laks på grillen Det blir sikkert din nye grillfavoritt. Denne retten er saftig og har mye smak.
Denne retten kommer garantert å bli en ny favoritt for deg også. Masse smak og sprø tekstur er forklaringen.
En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning.
En pakke røykelaks topper en frisk salat med fennikel og annet "smågodt".
Røkt og tørrsaltet laks med tzatziki må du prøve.
Laks og rømme kan serveres på mange måter - her er en som mange vil like.
Denne oppskriften må prøves. Røye laget som Saltimbocca pluss alt det gode tilbehøret blir til en fest.
Røkelaks og nypoteter er smaken av norsk sommer. Her på en litt annen måte med blåskjell og posjert egg.
Denne oppskriften er en fin måte å utnytte deler av laksen som noen til og med hiver i søpla.
San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
Du kan lage herlig sashimi med bare ørret og litt tilbehør som wasabi, soyasaus og syltet ingefær. Vi forteller deg hvordan.