Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Laks som så vidt er stekt - ofte kalt tataki - inspirert av Japan - får her enkelt men godt tilbehør av grillet squash.
Denne retten smaker fantastisk godt.Når den kjære fisken får følge av så mye godt garanterer vi at du vil lage den flere ganger.
Denne retten er komponert av den prisbelønte kokken Kari Innerå. Den tar litt tid å lage, men det vil du ikke angre på.
Gjør som italienerne, stek ishavsrøya med alt det gode de legger til på tallerkenen. Følg oppskriften, og du er garantert et herlig måltid.
Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
Retten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Faktisk en veldig gammel oppskrift som du kan gjenoppta med stort hell. Vi kan love deg at du kommer til å lage retten flere ganger.
Følg denne oppskriften som har mange ingredienser, men når du først har laget dette en gang, blir du hekta og da går det som en lek neste gang.
I dag er det ørret som skal tilberedes, og du må gjerne benytte utegrillen til formålet.
Laks kan du bruke til mange retter. Her er en veldig enkel oppskrift der du marinerer den i soyasaus og ingefær og griller den lett.
En lekker og krydret lakesrett signert en av Norges kokkelegender, er som skapt for festmenyen.
Server gjerne laksen med en rå kjerne, eller som her bare stekt på en side - da får du frem all den deilige smaken i fisken.
Deilig norsk laks faller garantert i smak. Her med nypotet, nykål og rømmesaus. Med denne retten blir alle rundt middagsbordet meget godt fornøyd.
Ishavsrøye er en fisk som passer til mange deilige retter. Her er en oppskrift med dill og timiansaus som løfter middagen enda et hakk.
Denne lettvinte måten å tilberede ishavsrøye på, setter fart på smaksløkene.
Denne retten kan du forenkle ved å kutte ut sausen hvis du har dårlig tid. Skal du bruke den i festlig lag, må du ha den med.
Denne retten med laks har masse smak. Det kommer selvfølgelig at vi har brukt krydder som er mye brukt i Kina.