Denne retten må du bare prøve deg på. Her er både spennende smaker og knasende sprøhet som matcher den milde laksen godt. Med den spicy rømmekremen blir retten en fulltreffer for alle rundt bordet.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Denne retten må du bare prøve deg på. Her er både spennende smaker og knasende sprøhet som matcher den milde laksen godt. Med den spicy rømmekremen blir retten en fulltreffer for alle rundt bordet.
Å lage sin egen gravlaks er enklere enn du tror, og retten er en selvfølge på et hvert koldtbord eller til en fest midt i uka. Her er oppskriften.
Tyttebærsyltetøy og laks passer godt sammen. Syltetøyet skal bruke til å marinere fisken med. Og når du er ferdig med å lage retten kan vi love deg at det smaker deilig.
En lett, men likevel mettende rett får du med råmarinert laks med skjørost og solsikkekjerner.
Denne retten hører hjemme på et hvert koldtbord eller som forret. Med den vinaigretten vi foreslår kan vi garantere deg suksess.
Pepperrot gir et ekstra kick til tilbehøret og til den krydrete laksen.
Pasta og laks gjør susen. Det er egentlig sitronsausen som setter spiss på denne retten. Prøv denne knallgode oppskriften.
Denne oppskriften med laks med blåmuggost er enkel å lage, og har masse god smak. Passer perfekt når du har det travelt i hverdagen.
En perfekt match til krydderstekt laks er ovnsstekte grønnsaker. Det hele får følge av deilig krydder som gjør at det sparker litt fra i smaksløkene.
Ishavsrøye er en veldig delikat og god fiskesort som med jevne mellomrom er å finne i fiskedisken. Har du selvfisket røye i fryseren, kan du selvsagt bruke det.
Ørret trives også i grønn saus. Bare prøv.
Denne oppskriften er hentet fra filmen Bon appétit, hr president som er den sanne historien om Mme Danièle Mazet-Delpeuch som ble hentet inn av president François Mitterrand for å være hans personlige kokk.
Denne oppskriften med ishavsrøye tar litt tid, men den lager seg nesten helt selv i ovnen ved lav temperatur.
Den milde fisken og det syrlige tilbehøret, både i form av surkålen og smørsausen, er forfriskende og svært smakfull.
Her får røya følge av både gnocchi, salviesmør og ristet sopp. Alt lager du til selv.
Denne lettvinte måten å tilberede ishavsrøye på, setter fart på smaksløkene.
Når du blander røykt ørret til en tartar, får du fram den gode smaken enda bedre.
Gjør som italienerne, stek ishavsrøya med alt det gode de legger til på tallerkenen. Følg oppskriften, og du er garantert et herlig måltid.
Denne raske retten med ørret og wokgrønnsaker har et hint av asiatiske smaker. Retten er et fargekart på tallerkenen,
Laks og frisk og syrlig og litt skarp sennepssaus blir til et deilig måltid. Bare følg den enkle oppskriften og du vil imponere alle rundt middagsbordet.