Den søte smaken av ingefær kombinert med vårløk gjør denne retten til en fast favoritt på det kinesiske fastlandet.
Laks er veldig anvendelig i mange retter. Det samme er røye og selvfølgelig ørret. Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter
Den søte smaken av ingefær kombinert med vårløk gjør denne retten til en fast favoritt på det kinesiske fastlandet.
Her får ørreten følge av einebær bacon som gir fisken som i seg selv smaker herlig, en ekstra dimensjon.
Denne retten kan fint lages med annen type fisk, fersk eller fryst.
En lekker og krydret lakesrett signert en av Norges kokkelegender, er som skapt for festmenyen.
Det er slik du kan få laksecarpaccio servert i Thailand. Smaker herlig
Del laksen i like store deler. Legg på sitronskiver og surr de fast med bomullstråd før du setter de. i ovnen. Du kan glede deg til å smake.
Ved å marinere gravlaksen i rødbeter, får du et fint fargespill samtidig som smaken dreier seg i mer fruktig-jordlig retning.
Tartar er du nok mest kjent med når den lages med kjøtt. Ishavsrøya egner seg ypperlig.
San Jeok er den tradisjonelle koreanske retten der kjøtt, fisk og grønnsaker tres på spyd og grilles over grillkull.
Denne retten er så lett å lage at den også kan lages på telttur. Eller tas med på piknik, for tilbehøret lages på forhånd.
Retten klarer seg utmerket godt med bare torsk og salsa verde. Men kjører du løpet helt ut, blir du rikelig belønnet.
Her får ørreten besøk av ris på ekte vietnamesisk vis. Du kan glede deg.
En lettlaget aromatisk og frisk fiskerett som metter godt.
Laks i wokpanne er middag i en fei, og du lager str-fry-sausen enkelt selv.
Ishavsrøyefileter trenger veldig kort varmebehandling. Det er det viktigste å passe på i denne oppskriften.