Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra stas på denne fantastiske råvaren.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Med skrei til middag blir det fest selv midt i uka. Dagens enkle oppskrift gjør ekstra stas på denne fantastiske råvaren.
Alle liker fisk hvis de bare får den servert på rett måte. Det gjelder til og med lettsaltet torsk. Som egentlig er en sterkt undervurdert råvare. Her i tomatform.
Slik lager du skreimølje slik en av Norges mest berømte kokker gjør det.
Her får skreien selskap av reker, asparges og deilig fløtesaus med krydderurter.
Skrei er sesongbasert gourmetfisk som fortjener litt ekstra oppmerksomhet. Med kremet sellerirotskum og en syrlig og jordlig rødbetesalat smaker den ekstra godt.
Torsk eller skrei dampet i hvitvin med en syrlig saus med sennep og dill er en veldig god kombinasjon.
Rogn kan brukes til mer enn kaviar - i skreisesongen er rognkaker en gammel tradisjon for Vesterålen og Lofoten.
Torsk som smaker av Italia er en løsning på hverdagsmiddagen som garantert faller i smak. Her er den kjappe oppskriften.
Hvit fisk stekt på skinnet - eller dampet - smaker veldig godt sammen med fennikelpure, rødvinsaus og poteter på siden.
Overrask alle med denne retten. Fennikel og paprikasaus har nok de færreste rundt middagsbordet smakt når de skal spise skrei.
En torskemiddag du sent vil glemme.
Dette er en spesiell bergensrett som ble til i anledning av et svensk prinsebesøk. Prinsen ønsket seg torsk til middag, og retten ble til for å unngå å servere avkokt torsk til så mange gjester.
En deilig rett med denne utrolig gode fisken skrei er det du skal servere. Her er oppskriften.
Vil du gjøre torsken festfin skal du følge denne oppskriften. Vi har brukt vakuumpakket torskeloin. Torskefilet fra fiskedisken eller fryseren fungerer utmerket.
Med så gode råvarer som torsketunger, behøver du ikke gjøre så mye. Frityrsteking er en fin måte å gi de litt bløte tungene ekstra fasthet. Og så topper du med dip.
Helt fersk torsk med lever og rogn er noe av det beste sesongen kan by på. Følg denne oppskriften og suksessen er sikret.
Enten du bruker torsk eller skrei tar den en spennende retning med denne sausen.
Om du ikke er blant dem som spiser torsk på selveste julaften, smaker denne retten med appelsin og fennikel nok til å friste når som helst.
Denne oppskriften med torsk gjør at barna vil elske den. Også de som synes fisk ikke er godt.