Torsk/skrei som er panert og stekt og deretter får godgjøre seg i en syrlig marinade smaker himmelsk, kald eller lun.
Her finner du veldig mange gode oppskrifter på deilige retter med torsk
Torsk/skrei som er panert og stekt og deretter får godgjøre seg i en syrlig marinade smaker himmelsk, kald eller lun.
Denne retten må du prøve. Posjert egg og pancetta løfter det faste torskekjøttet til nye høyder.
Torsk trives veldig godt sammen med godt smør og syrlige norske epler.
Med sprøtt dekke av urter og hvitløk blir torskemiddagen uvanlig vellykket
Tarama kommer ofte fra Messolonghi vest i Hellas. Det blir brukt rogn fra mange forskjellige fiskeslag. Du kan bruke røkt torskerogn eller kaviar fra tube.
Denne retten kommer du garantert til å lage flere ganger. Den smaker veldig godt og gjør seg selv i ovnen.
Torsk eller annen hvit fisk får et pent smaksløft med denne peppersausen.
Denne kombinasjonen er perfekt for torsk stekt i panne.
Du kan godt bruke laks/ørret eller sei til denne retten.
Får du ikke tak i torsk, kan du også bruke sei eller kolje/hyse i denne oppskriften. Vil du ha ekstra tykk panering, kan du piske et egg og dyppe fiskebitene i før du vender dem i melet. Godt blir det uansett.
Stekt eller grillet fisk blir ekstra sommerlig med tilbehør av fruktig salsa og couscous.
Du kan fint bruke den rimeligere rognkjeksrognen i disse lekre munnfullene.
Lag denne retten der det faste fiskekjøttet av skrei blir pakket inn i myke friskere og skarpere smaker. Det er en god match. Det blir det sikkert over middagsbordet også.
En enkel oppskrift som fort blir en favoritt. Mens fisken godgjør seg i ovnen har du tid til å dekke bordet og ta ut av oppvaskmaskinen.
Slik har du sikkert ikke servert tacos før. Saftige stykker av kritthvit torsk med hot følge er denne oppskriftnes tacovri. Den overbeviser også den som er lei taco
Et alternativ til sushi og sashimi, men med litt andre smaker i form av grapefrukt og hjemmelaget ponzusaus.
En minestroneinspirert suppe er omgivelsene torsken får godgjøre seg i. Da trenger du bare brød ved siden av.
Denne torskeretten er inspirert av en italiensk klassiker, osso bucco, som lages med kalveskanker som får lang tid i ovnen. Det trengs ikke om du bruker torsk.
Fisk trenger ikke å være kjedelig og det trenger heller ikke ta lang tid å lage - prøv bare denne lekre oppskrift som viser hvordan det gjøres i Meksiko.
I denne oppskriften kombineres noen av sesongens beste grønnsaker med den allestedsnærværende torsken. Prøv posjert torsk med pepperrot, dillvinagrette, sprø løk & potetchips